Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Suggestions Post suggestions for upcoming versions

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2001, 11:36 AM   #1
Asok
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
Default Custom Commands...

When configuring custom commands i would like to be able to configure a text in the border of the input box.

ex site chat %d"Enter user name:" %d"Enter Message:"
Asok is offline  
Old 11-23-2001, 03:27 PM   #2
RB|Knight
Junior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 17
Default

or maybee integrate a command line to flashfxp. Nice if you have to do some things via commands and don't want to hit ctrl+r all the time.
RB|Knight is offline  
Old 11-23-2001, 05:37 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

RB|Knight, FlashFXP does have command line.

Asok, it's %d[custom text here]
MxxCon is offline  
Old 11-23-2001, 07:23 PM   #4
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 605
Question

Asok ..

Do you mean have text displayed in the title bar of the input box ?

or having text displayed in the box itself ... ?

From the way you wrote it, it sounded like you wanted it in the title bar of the input box, which isnt currently possible. The %d command allows text to be displayed within the input box, but not title bar of it.

Shark.

Just clarify for me, because im not 100% sure what you are asking for.
Shark is offline  
Old 11-24-2001, 02:44 AM   #5
RB|Knight
Junior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 17
Default

@MxxCon

[QUOTE]Originally posted by MxxCon
[B]RB|Knight, FlashFXP does have command line.

OK, where can i find it?

Thinking i'm blind....
RB|Knight is offline  
Old 11-24-2001, 09:39 AM   #6
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 605
Default

Mxx doesnt mean within the flashfxp.exe command line. But within the custom commands section of FFXP you can use that mentioned command line.

Confusing with command line being used for more than one part of FFXP

Shark.
Shark is offline  
Old 11-24-2001, 02:40 PM   #7
Asok
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
Default

I would want to define the text in the Border...not in the input field itself, but that might be good for others as well..
Asok is offline  
 

Tags
%denter, commands, custom, input, message

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having some odd issues: Blackcomb General Discussion 3 05-13-2005 03:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)