Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2002, 06:51 PM   #1
webmasta
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1
Question Can't figure it out...

Ok... I love FlashFXP.. I didn't think I did until I couldn't use it anymore.

I backed up my FlashFXP on a network drive for a fresh format and re-install of windows. After I had windows re-installed (98se), I moved the FlashFXP folder back to its original place (C:\Ryan\FlashFXP\).

Then, I tried opening it, just to make sure it ran again. Nope. It failed. No error, No dialog, Nothing. Strange indeed.

Welp, I deleted it from my drive and went to flashfxp.com and got the latest version. Put it in the same place, and guess what? Same problem.

Here is what I understand the program to be doing. After I double click the icon, my mouse gets the busy signal, like it is about to open the dialog, and nothing happens. It just sits there. I check my processes list and it is there. But I cant access it.

Bigstar: I run Windows 98se, 132mb RAM, 350mhz. I also run NuMega SoftICE v4.05. I know that you used anti-SoftICE tactics with your current PE packer (tElock). But this was happening before I even had SICE installed.

Anyhelp would be greatly appreciated....

webmasta
webmasta is offline  
 

Tags
dialog, drive, flashfxp, run, windows

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:41 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)