Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2002, 08:40 AM   #1
jpkart
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1
Default missing 2Ko

I have a strange problem when fxping with 2 sites..
All files are missing 2Ko 14 999 998 instead of 15 000 000.
Both servers are G6(bulletproof) but after testing the same problem occurs with serv-u.
Anyone an idea??? Thanks
jpkart is offline  
Old 03-18-2002, 01:37 PM   #2
..:::SG:::..
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 23
Default

same kind of thing happened to me once, not for all files but some were missing a few bytes. they were rar files in small parts, but they extracted fine eventhough the file size were a bit messed up.
..:::SG:::.. is offline  
Old 03-18-2002, 02:59 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

jpkark, what build are you using?
if you are using hacked/cracked/patched version of flashfxp you'll get such results
MxxCon is offline  
Old 03-22-2002, 07:25 AM   #4
Leblanc
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 9
Default

This can also happen if the transfert mode is set to ASCII. But I would rather think that this is due to a corrupted version of flashfxp hehe
Leblanc is offline  
 

Tags
000, 2ko, g6bulletproof, missing, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)