Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2004, 10:54 PM   #1
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Sorry to "raise the dead" here, but I am having the same exact problem.

* FlashFXP v[2].[1], build [922], [ ]registered, [x]unregistered, [ ]pirated
* OS [ ] WinXP, [x] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [ ] Yes & Model [ ], [x] No, [ ] Not sure
* Running firewall [x] Yes, Name [Sygate], Ver. [5.5 build 2516], or [ ] No
* Running Antivirus [x] Yes, Name [NOD32] or [ ] No
* Network [x] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other

Things were going fine then suddenly I can't list any ftp server using any version of FlashFXP. I tried switching to SmartFTP, it works, but it is a painful experience Plz help!
Hameed is offline  
Old 02-06-2004, 10:55 PM   #2
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Oh and another thing, I am not using WinPOET I am using RASPPPOE ver. 0.98B before and after this happened. And nothing has changed as far I can remember.
Hameed is offline  
Old 02-07-2004, 12:01 AM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

please don't piggyback on other threads
your configuration is different from the user in that thread and your problem might be different.

post status log from nonworking flashfxp and working smartftp
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-07-2004, 06:27 AM   #4
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

OK..as you wish.

Quote:
[13:11:41] LIST
[13:11:41] 150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
[13:11:41] 226 Transfer complete.
At this point everything just stops and the list doesn't show up. But if I hit abort it displays the list
[13:11:43] (soft abort)
[13:11:43] ABOR
[13:11:43] 226 ABOR command successful.
[13:11:44] List Error
[13:11:53] CWD DOWNLOAD
[13:11:53] 250 Directory changed to /DOWNLOAD
[13:11:53] PWD
[13:11:53] 257 "/DOWNLOAD" is current directory.
[13:11:53] PASV
[13:11:53] 227 Entering Passive Mode (xx,xx,xx,251,10,133)
[13:11:53] LIST
[13:11:54] 150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
[13:11:54] 226 Transfer complete.
Now here I tried to abort a second time but now it didn't work, meaning no list even after the abort command
[13:11:58] QUIT
[13:11:58] An internal error has occurred.
[13:11:58] 10022:Invalid argument
And if I don't hit abort it will just set there doing nothing until the server drops me due to inactivity.

As for SmartFTP there is nothing really to say, it does what it is supposed to do...
Quote:
[13:16:59] LIST -aLT
[13:16:59] 150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
[13:16:59] 4323 bytes received successfully. (4.22 KB/s) (00:00:01).
[13:17:00] 226 Transfer complete.
As I said before this happens on any server using any FlashFXP version I tried up to version 2.1 build 924, and active/passive mode doesn't affect this in anyway.

And here is what the errorlog.txt shows...
Quote:
2/7/2004 1:11:58 PM
Version: 2.1 (build 922)
Compiled on: May 9, 2003
Object class: TToolBar
Object Name: RToolBar
10022:Invalid argument
Hameed is offline  
Old 02-07-2004, 07:54 AM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

At one point FlashFXP was working.
Then suddenly it stopped working.

What changed on your end?
did you upgrade FlashFXP, change your network settings, install any new software, etc..

When FlashFXP starts up what winsock version is displayed?

I have seen this problem before but we were never able to determine the cause.

Are you a registered user? If you are i'd recommend you upgrade to the latest beta release build 968, it's compiled with extended debug information. This extended info might shed some light on the problem. Extended error info is saved to a debug.log.
bigstar is offline  
Old 02-07-2004, 12:30 PM   #6
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Nothing changed at my end. The network settings never changed and the error just started after that I tried sing different version, both recent and not but nothing did help. As for software I tried disabling anything that might affect the connection from firewall, antivurs etc. but still nothing.

Unfortunately I am not registered and the reported Winsock version is 2.0.

Thanks for your help
Hameed is offline  
Old 02-13-2004, 02:31 AM   #7
TimoT
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Default

Hello, just wondering is there any solution to this problem. I´m having the exact same problem with the exact same hardware configuration and software as Hameed (only difference is my firewall is Outpost, but that´s not causing it)

Any help appreciated
TimoT is offline  
Old 02-13-2004, 06:05 PM   #8
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

TimoT, w/o seeing status log it's impossible to tell what's wrong w/ your connection
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-13-2004, 09:08 PM   #9
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I think it's a winsock issue. Perhaps RASPPPOE doesn't support all the basic winsock functions? I'm not entirely sure here i'm just guessing. I will add some better handling around the next release to help overcome such a problem if one existed.
bigstar is offline  
Old 02-13-2004, 09:18 PM   #10
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Don't know if this is related to this or not, but using the lastest Beta version I am getting a very strange and new error.
Whenever I try to connect to anything it just displays this in the errorlog...

Quote:
2/13/2004 1:12:08 PM
Version: 2.2 (build 970) BETA
Compiled on: Feb 11, 2004
Object class: TPopupList
'$' is not a valid integer value
And after the first attempt hitting the connect icon (the yellow lightning) doesn't display the name or the ip but a strange number
38030.5500158796#f...
the # is actually a rectangle.
Hameed is offline  
Old 02-13-2004, 11:18 PM   #11
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
I think it's a winsock issue. Perhaps RASPPPOE doesn't support all the basic winsock functions?
i've been using RASPPPOE since like 2000 if not earlier w/o any problems so it's not a problem.
raspppoe doesn't do anything w/ winsock so it's not at fault

Hameed, your status log from smartftp is incomplete, it's missing command/reply the came before LIST command..
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-13-2004, 11:28 PM   #12
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Quote:
Originally posted by Hameed
Don't know if this is related to this or not, but using the lastest Beta version I am getting a very strange and new error.
Whenever I try to connect to anything it just displays this in the errorlog...


And after the first attempt hitting the connect icon (the yellow lightning) doesn't display the name or the ip but a strange number
38030.5500158796#f...
the # is actually a rectangle.
The latest beta doesn't work properly in unregistered mode.
bigstar is offline  
Old 02-14-2004, 07:26 AM   #13
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Quote:
Originally posted by MxxCon
Hameed, your status log from smartftp is incomplete, it's missing command/reply the came before LIST command..
Ok here is the whole thing,
Code:
[14:20:17]     Resolving host name 69.xx.xx.xx...
[14:20:17]     Connecting to (69.xx.xx.xx) ->  IP: 69.xx.xx.xx PORT: 21
[14:20:17]     Connected to (69.xx.xx.xx) -> Time = 188ms
[14:20:17]     Socket connected waiting for login sequence.
[14:20:17] 220 Welcome to xx.xx.xx FTP..............
[14:20:17]     USER hameed
[14:20:35] 331 User name okay, need password.
[14:20:35]     PASS (hidden)
[14:20:35] 230-xx.xx.xx Welcome's   HAMEED    to his Server
[14:20:35] 230- 
[14:20:36] 230 User logged in, proceed.
[14:20:36]     SYST
[14:20:36] 215 UNIX Type: L8
[14:20:36]     FEAT
[14:20:36] 211-Extension supported
[14:20:41]  MDTM
[14:20:41]  MDTM YYYYMMDDHHMMSS[+-TZ] filename
[14:20:41]  SIZE
[14:20:41]  SITE PSWD;EXEC;SET;INDEX;ZONE;CHMOD;MSG
[14:20:41]  REST STREAM
[14:20:42] 211 End
[14:20:42]     Detected Server Software: Serv-U 4.x
[14:20:42]     PWD
[14:20:42] 257 "/" is current directory.
[14:20:42]     TYPE A
[14:20:42] 200 Type set to A.
[14:20:42]     PASV
[14:20:42] 227 Entering Passive Mode (69,xx.xx.xx,8,206)
[14:20:42]     Opening data connection IP: 69,xx.xx.xx,8,206 PORT: 2254.
[14:20:42]     LIST -aLT
[14:20:44] 150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
[14:20:44]     145 bytes received successfully. (145 B/s) (00:00:01).
[14:20:44] 226 Transfer complete.
Hameed is offline  
Old 02-14-2004, 07:28 AM   #14
Hameed
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
The latest beta doesn't work properly in unregistered mode.
Thought the idea was for everyone to beta test.
Hameed is offline  
Old 02-14-2004, 07:55 AM   #15
foxizz
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6
Default

I am registered

FlashFXP v2.2 build 970 [BETA RELEASE]
Online Support Forums http://forum.flashfxp.com

WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.6j 10 Apr 2003

2/14/2004 1:49:05 PM
Version: 2.2 (build 970) BETA
Compiled on: Feb 11, 2004
Object class: TToolBar
Object Name: RToolBar
10022:Invalid argument

nothing in debug.log

[R] LIST
[R] 150 Data connection accepted from xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx; transfer starting.
[R] 226 Transfer ok
(soft abort)
[R] ABOR
[R] 226 ABOR command successful.
[R] List Error
[R] QUIT
[R] 221 Have a nice day !
An internal error has occurred.
10022:Invalid argument
foxizz is offline  
 

Tags
build, flashfxp, list, running, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:15 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)