Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2003, 05:21 AM   #1
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Question false report in download file successfully and auto reconnection is not work

I found that when I download some hugh files from a ftp site, the windows status reports that "Transfer queue completed" and disconnected at once without reconnection. The On Transfer Complete is Idle, and the file is actually not completely downloaded. But why the queue is cleared for this file? My question is:

1, Will Flashfxp compare if the downloaded file size is the same as its total sized from the queue? If yes, then reconnection should occur.

2, Is there anything specially happened to this ftp server which have done something to disconnect people suddenly or after certain amont of time on connection, but the disconnection status won't report timeout wordings, so as not to allow ftp client to reconnect automatically?

Some ftp connection status are shown for ref as follows:


220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready...
USER ccnuftp
331 User name okay, need password.
PASS (hidden)
230 User logged in, proceed.
SYST
215 UNIX Type: L8


Thanks for any advice.
rio is offline  
Old 11-03-2003, 08:08 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Could you please show the ftp status where it shows the file download and then it being reported as completed. That would be most helpful
bigstar is offline  
Old 11-03-2003, 08:29 AM   #3
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Default

Yes, here're some info.


200 PORT Command successful.
REST 131698688
350 Restarting at 131698688 - send STORE or RETRIEVE to initiate transfer.
RETR abc.rar
150 Opening BINARY mode data connection for abc.rar (176217986 bytes).
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
200 Command okay.
Resumed: abc.rar 16.33 MB in 24:55 (11.18 KBps)
Transfer queue completed
Transferred 1 file totaling 16.33 MB in 24:57 (11.18 KBps)
Connection lost: ftpsrv
rio is offline  
Old 11-03-2003, 08:47 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Ah I see you're using "send Noops during transfer" This option is very problematic and often leads to more problems than it solves, it may be the cause of this failure. I would recommend you disable the option and see if it resolves the problem.
bigstar is offline  
Old 11-03-2003, 08:56 AM   #5
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Default

Ok, I'm trying now to uncheck "send keep alive.." and "stop sending keep alive..", and see if it works. Thanks.
rio is offline  
Old 11-03-2003, 09:41 AM   #6
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Default

Hi bigstar, I've unchecked both Anti idle keep alive options, but I don't see why the repeated "200 Command okay" messages keep displayed, and all the negative symptoms still exists without improvement.

Is there any more things do I need to do?
rio is offline  
Old 11-03-2003, 09:45 AM   #7
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

no, wrong setting....its a setting under Options/Preferences/Proxy.firewall.ident....called "Send noops during transfer". Uncheck that.
Linkster is offline  
Old 11-03-2003, 09:48 AM   #8
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Default

Ok, thanks Linkster.
rio is offline  
Old 11-03-2003, 12:22 PM   #9
rio
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Thumbs up

It's seems working fine now. Thanks!!
rio is offline  
 

Tags
file, ftp, queue, status, user

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:27 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)