Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2003, 05:24 AM   #1
vizion
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default Best Port ( fxpable transfer )

* FlashFXP v[2].[1], build [920], [x]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [ ] WinXP, [x] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [ ] Yes & Model [ ], [x] No, [ ] Not sure
* Running firewall [x] Yes, Name [Tiny], Ver. [2015], or [ ] No
* Running Antivirus [ ] Yes, Name [ ] or [x] No
* Network [ ] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [155mbit] Other

additional info if related
* FTP server(s) name [glftpd], version [130]
* both side is using glftpd on diffrent ports
__________________________________





well, i have a port question about fxpable pubs.
is there ANY PORT that seems to be better than other to do fxpable transfer?
or is ALL ports 0-65 all god 4 fxpable transfer?


/ Vizion
vizion is offline  
Old 09-01-2003, 04:06 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

please update your message board profile to include your FlashFXP ID.
all ports are exactly when it comes to file transfer..unless there is some firewall/QoS in between transfering sides. in that case you'll need to contact administrator of that firewall/QoS to find out which port you can use.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 09-02-2003, 05:54 AM   #3
vizion
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by MxxCon

all ports are exactly when it comes to file transfer..
MxxCon,

yes, thats what i guess..
ur answer is very much appreciated...


/ Vizion
vizion is offline  
Old 09-13-2003, 10:54 PM   #4
mike_fba
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 21
Default

My ephemeral ports well extended well beyond the Win2000 default values. I am guessing that this should be transparent in FlashFXP, but I just want to make sure that there is no FXP port limitation within the product before buying.

I didn't want to open a new topic when this post was so close in subject.
mike_fba is offline  
 

Tags
fxpable, port, running, transfer, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)