Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2003, 09:56 AM   #1
JiT
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Angry OS Reinstall - lost sites info.

I lost my sites info after an upgrade of my OS, found no info. on the main homepage or here, so I am posting it up.

Saved my sites.dat, quick.dat all of that stuff.

* FlashFXP v[2].[1], build [920], [X]registered, [ ]unregistered, [ ]pirated
* OS [X] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [X] Yes & Model [Not related], [ ] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [X] No
* Running Antivirus [ ] Yes, Name [ ] or [X] No
* Network [ ] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [X] Other (Not Related but Fiber)

additional info if related
* FTP server(s) name [ ], version [ ]
* timestamped, and side prefixed FTP log (please paste)
* any other info


So basically I get this. I have my sites, all entered, after an import, but the user names, ip addresses, ports, are showing, but passwords, show up as long character based lines. So now I lost all my customers passwords, and have to ask them all over again, due to a simple OS upgrade?

JiT

* All help is always welcome thanks *
JiT is offline  
Old 08-06-2003, 11:07 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Try copying over the old sites.dat file rather than importing the

Though I've never heard of any problems importing sites before. Did you select the proper version to import from?
bigstar is offline  
 

Tags
info, lost, running, sites, [x]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Max sessions for unregistered Users?? YahYah24 General Discussion 5 11-10-2004 11:00 AM
SSL problem with 4.0.1 InVisage Bug Reports 5 01-28-2003 09:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)