Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2003, 08:11 AM   #1
DJSi
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default Automate some FlashFXP Actions

Hi,

I've been trying to setup FlashFXP to automatically connect to a site do some "site" RAW commands and then close FlashFXP.

Is this possible? I have tried this command: "C:\Program Files\FlashFXP\FlashFXP.exe" -c[2] C:\Progra~1\Batch\TCF.fqf

Then TCF.fqf has:

Sites\ABC
site blah blah

But this doesn't even connect now. I've looked at other .fqf files, and they have lots of  and werid spacing, but can these files be made manually?

I have FlashFXP 1.4.3, Windows 2000 SP3.

Please help if you can.
Many Thanks
DJSi is offline  
Old 05-23-2003, 10:23 AM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

i can't really answer your question here, but you possible could get a better answer by using the latest version of flashfxp. yours is very out-dated now
MidKnight is offline  
Old 05-23-2003, 04:32 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

1) new flashfxp queue format changed to be more "human readable", and easier to manually create queue files, so consider upgrading to latest available version
2) flashfxp queue file can not contain custom commands.
only files.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 05-29-2003, 11:39 AM   #4
DJSi
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default

Ok, well I've just downloaded and installed the latest version. It looks much nicer

So now I have this, can you show me how to script the queue files easier? Or can I use startup parameters to do something like this?

Requested info below:

* FlashFXP v[2.1], build [924], [ ]registered, [X]unregistered, [ ]pirated
* OS [X] WinXP (Pro SP1), [X] Win2K (SP3), [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT [X] Yes & Model [Netgear RP114], [ ] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [X] No
* Running Antivirues [X] Yes, Name [Mcafee Anti-Virus 6] or [ ] No
* Network [ ] xDSL, [X] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other
DJSi is offline  
Old 05-29-2003, 03:34 PM   #5
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

direct your attention toward this link http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=1494
it explain the format of .fqf files
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 05-29-2003, 05:55 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

It's not possible to send raw commands via the queue or the command line.
bigstar is offline  
Old 06-07-2003, 04:36 AM   #7
DJSi
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default

Ok, Thanks for the help.

Pity, would be nice to be able to write scripts/queue files to automate FTP actions. Would this be possible for a future version?
Would also be nice to improve the scheduling option too.

I've been trying to make a queue file to do the following:

FXP any directories in site 1 /data/ to site 2, then to site 3, then to site 4, then to site 5, etc. The directories in /data/ could be called anything. Is this possible?

BTW, if I purchase it, will I get free upgrades for the future? Or would I have to pay for every new version?

Sorry for all the questions

Cheers


DJSi is offline  
Old 06-07-2003, 11:35 AM   #8
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

Quote:
Originally posted by DJSi
I've been trying to make a queue file to do the following:

FXP any directories in site 1 /data/ to site 2, then to site 3, then to site 4, then to site 5, etc. The directories in /data/ could be called anything. Is this possible?
well just do exactly what you said..queue /data/ from site 1 to site 2, site3, site4, site5.
Quote:
BTW, if I purchase it, will I get free upgrades for the future? Or would I have to pay for every new version?
gee, you didn't even read www.flashfxp.com's very 1st page that gets loaded? if people don't do that, what's the point of having all that info there?
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 06-07-2003, 11:57 AM   #9
DJSi
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Default

lol. thanks for being so helpful.
DJSi is offline  
 

Tags
blah, connect, files, flashfxp, site

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to connect multipule times to an IP pc1 General Discussion 1 09-15-2004 08:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)