Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2003, 06:01 AM   #1
kthon
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3
Default sites wont list

I just installed a linksys router and now when I try to connect to some of my sites they wont list.Ive tried turnin on and off the passive. What causes this and how can I fix it ?(it only did it to some of my sites)
kthon is offline  
Old 04-25-2003, 06:32 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

not enough info to help you
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
 

Tags
?it, fix, passive, sites, turnin

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:06 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)