Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2003, 02:06 PM   #16
sHaRpEy
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 13
Default

Sounds very feasible, I've always thought it was Cenzo's router but he won't listen to me!
sHaRpEy is offline  
Old 04-23-2003, 01:03 AM   #17
Raccoon
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 136
Default

I refer to my earlier post regarding control connection idle-timeout.

- Raccoon
Raccoon is offline  
Old 04-23-2003, 04:17 AM   #18
sHaRpEy
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 13
Default

Over to you Cenzo! I would also like to add that this problem doesn't occur when you upload directly to his site, so it seems something is causing a timeout when FXP'ing.
sHaRpEy is offline  
Old 04-25-2003, 11:22 AM   #19
cenzo
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default

I guess it does not get fixed then. No other users have any problems except this user. The router is setup correctly as is the server software.


Im not buying a new/diff router just for this fxp program that wont play nicely even though every other transfer program on the planet works flawlessly.
cenzo is offline  
Old 04-25-2003, 12:08 PM   #20
sHaRpEy
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 13
Default

I could always move to NY, and walk the stuff round?
sHaRpEy is offline  
Old 04-25-2003, 12:14 PM   #21
cenzo
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4
Default

Well, there are many posts on this topic and not many solutions that are working.

The programmers should create a setting to retry transfers until they are completed by chking the host and remote sizes of files and keep retrying them until the files sizes match.

Now im stuck with this unsolveable problem and my client thats connecting to me is forced to manually retry over and over the files until they are full size.

Anyone know of any other programs like this one that works with linksys routers or have size matching and/or more control for problems like this?
cenzo is offline  
Old 04-25-2003, 12:55 PM   #22
sHaRpEy
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 13
Default

I could always try a few files with SmartFTP, didn't actually think of changing the client. Shame if it does, cos Flash ownz!
sHaRpEy is offline  
 

Tags
error, file, server, sizes, users

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uploading to several servers alftore General Discussion 6 05-25-2005 08:33 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:35 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)