Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2003, 08:36 PM   #1
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default Connection refused

Ok, so here's the deal.. FXP has been working wonderful for me and I've installed the latest version and all that but all of a sudden it wont let me connect to anything..

I don't have a firewall
I've disabled the XP firewall
I don't have Zone Alarm or anything similar

Everything was working fine yesterday.. can someone help me please?

Thanks,
Leonie
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 08:51 PM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

does everything else seem to work, etc web browser, mail?

What version/build of FlashFXP are you using?

try connecting to ftp.microsoft.com?
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 09:05 PM   #3
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Yep.. everything else works

Tried microsoft.. doesn't work either

I've got version 2.0 Build 906
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 09:12 PM   #4
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

are you using any perticular settings in

F6>Proxy/Firewall/Indent

?
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 09:13 PM   #5
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Nope, nothing at all
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 09:27 PM   #6
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

have you tried to use another FTP client to see what happens?
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 09:35 PM   #7
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Nope, but I've tried using my browser as well to get into the ftps but I can't do that either
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 09:39 PM   #8
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

then in that case, its not a FlashFXP problem at all, but a configuration problem else where.

FTP that u have tried so far, are they all using the same port number, or some are differant that u have tried to connect too?
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 09:42 PM   #9
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Most of them are different port numbers but the ones I'm trying to get into are all the same

I figured it's not flashxp's problem.. just wanting to know what on earth it is
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 09:47 PM   #10
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

have you made any system changes to your system before this happened?

is your modem connected straight to your machine, any network involved
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 09:50 PM   #11
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Nope.. no systems changes at all and yes, the modem is connected to me
Leonie Hines is offline  
Old 02-19-2003, 09:53 PM   #12
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

mmm well im not really sure. your ISP wouldn't be blocking FTP protocols by any chance?
MidKnight is offline  
Old 02-19-2003, 10:45 PM   #13
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

I doubt it.. their site is ne I'm trying to connect to.. and I have an FTP on that people are downloading from without problems..
Leonie Hines is offline  
Old 02-20-2003, 03:31 AM   #14
Leonie Hines
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 14
Default

Just to cover bases I reinstalled it and it's still giving me issues.. can someone please help?
Leonie Hines is offline  
Old 02-20-2003, 03:36 AM   #15
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

yeah i wouldn't have bothered with a reinstall as its not a flashfxp problem, seeing you said you tried using your browser with the same problem.

Are you sure you have no type of firewall running?
MidKnight is offline  
 

Tags
disabled, firewall, leonie, working, yesterday

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM
CHMOD bug iXi Bug Reports 2 12-23-2002 07:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)