Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2003, 06:11 PM   #1
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default Need some help,....shame to ask for it!

Hi there;
My PC is running with Windows XP pro sp1 and I´m trying to use FlashFXP v2.0 (build906) since I´ve upgraded to sp1 I been unable to connect to any ftp site. This is an example of what I recieved:

WinSock 2.0
Connecting to Adobe
Connection failed (10061:Connection refused)
Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1
Connecting to Adobe #1
Connection failed (10061:Connection refused)
Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #2
Retry attempt Aborted

I´ve tried with others ftp clients just to recieve the same answer.

Gee guys cannot find the answer! ...this is really embarrasing to my ego cause I´m not new to "computer science" (maybe I´m getting old)

Any help would be valuable to me.

thanks in advance.

rustico31
rustico31 is offline  
Old 01-14-2003, 04:02 AM   #2
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Are you behind a firewall ? software or hardware ?

Does this problem happen with all sites ?
Shark is offline  
Old 01-14-2003, 05:12 AM   #3
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default

Shark;
I´m not behind any kind of firewall (softw or hardw).
I had recieved the same answer from all the sites and I tried a lot.
By the way, thx for your answer. I keep looking forward your next post.


rustico31
rustico31 is offline  
Old 01-14-2003, 07:00 AM   #4
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

Have you disabled the built-in firewall in Windows XP?
ND- is offline  
Old 01-14-2003, 08:25 PM   #5
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default

ND;
Yer Sir, checked again its disabled. Nothing happens.
I noticed one more effect, cannot reach any server, for example, I tried to activate my Windows XP Pro just to recieve the same message,....cannot establish communication with the activation server...

Man, I got no clue.

rustico31
rustico31 is offline  
Old 01-14-2003, 09:24 PM   #6
DYN_DaTa
Senior Member
FlashFXP Scripter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Madrid, Spain
Posts: 346
Default

If you cannot reach any server there is something that is blocking your Internet connection. Check your network status on XP Pro ---> Start/Settings/Networks Connections/Local Area Connection/Properties. Check again if you have installed any program that could block your connection (firewall, antivirus, popup blocker, whatever...). By the way, are you sure that you didn't change something related with your network connection after installing SP1?

If you have a router you can verify its state through www/telnet (ports, filters...). As last solution contact with your Internet Service Provider.
DYN_DaTa is offline  
Old 01-15-2003, 12:55 AM   #7
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

Make sure you uninstalled any firewall you might have had.
I ZoneAlarm, took it off autostart (or so I thought) and found myself locked out'a internet. Some firewalls are evil!
I had to reinstall ZA and use the uninstaller to get back online.
ND- is offline  
Old 01-16-2003, 09:52 PM   #8
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default

ND-, DYN_Data:

Finally we made it!!. Thx to ND-´s last post.
ZA founded guilty. I used Add Remove Plus! 2002 v3.2 build 3.2.0.250 to uninstall, now I can connect to ftp sites.
Still I will like to know why?. How comes?.

Thanks to all you guys, specially to DYN_data and ND-.

rustico31
rustico31 is offline  
Old 01-17-2003, 09:40 PM   #9
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

Not sure... other than because ZA is pure CRAP,
np.. I was pissed as hell when it happend to me, some apps worked, some didn't.. I had no idea what was wrong.
ND- is offline  
Old 01-18-2003, 12:48 PM   #10
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default

ND-
I agree with you about giving "crap" category to ZA, what are using you instead?

rustico31
rustico31 is offline  
Old 01-19-2003, 12:28 AM   #11
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

Nothing atm.
ND- is offline  
Old 01-19-2003, 02:02 AM   #12
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

I use BlackIce rustico.. if that helps. I have not had any problems with FlashFXP or any other software with Blackice..

I dont want to turn this forum into a discussion firewalls, so its just a quick post for rustico.
Shark is offline  
Old 01-20-2003, 12:29 PM   #13
rustico31
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 6
Default

Shark;
OK understood.
Thanks to you and ND-.

rustico31
rustico31 is offline  
 

Tags
attempt, connecting, connection, failed, i´m

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:59 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)