Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2003, 12:25 AM   #1
twisted
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 52
Default is there a copy command ?

Ive seen the move command in flashfxp , but is there also a copy command ?
twisted is offline  
Old 01-12-2003, 02:04 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

The FTP protocol doesn't support copy.. move is done by renaming.
bigstar is offline  
Old 01-12-2003, 03:00 AM   #3
twisted
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 52
Default

oki

then ill have to upload it again to a diffrent folder
twisted is offline  
Old 01-12-2003, 03:39 AM   #4
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

if you can login twice, and depending on how the FTP is setup, you can FXP from one folder to another, this way its a copy.
MidKnight is offline  
 

Tags
command, copy, flashfxp, move

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)