Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2001, 10:22 AM   #1
etazac
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3
Thumbs down Flash Beta 819 problem with XP

I using the latest beta version and iam still having problem with flash-fxp. Beta version 819

The problem:

It allows me to connect and i can see folders etc.

But as I trave up the path, ie from folder to folder it shows all files as zero bytes. Even thought at the begining of the path files appeared as is.

If I hightlight all the files they appear as zero bytes, if I download they download as normal.

As a test I download a 200byte file and re upped it somewhere else

This appear as 200k Zero bytes
Transferred: 200 200,000 bytes in 16.18 (12.07 KB/Sec)
Transfer queue completed

reupped it next to a file i could see and it still showed it as zero bytes

Transferred: 200 200,000 bytes in 18.99 (10.86 KB/Sec)
TYPE A

any help would be appreciated.

Iam using windows xp on a 667mhz machine with 328 memory.

I was using win98 with no problems at all.

and heres another one if you you go into preferences and change the list method to show hidden you see nothing, change it back to default and you see all again.


These problems occured with earlier version, but only only windows xp

Solution?
etazac is offline  
Old 12-05-2001, 05:38 PM   #2
Rookie
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1
Unhappy

Same Problem here! All Files are zero!
Rookie is offline  
Old 12-05-2001, 10:29 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

That is very strange.. I don't see how that could effect only XP users.. if it were the local display I could understand that but not the romote.. Pehaps it's the ftp server? Have you tried other ftp servers? like ftp.cdrom.com
bigstar is offline  
Old 12-06-2001, 12:56 AM   #4
Fusion
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 542
Default

With the number of people that are using XP and not showing the same, this has to be either hardware or server related. It's not ffxp, but it could be a misconfiguration of their XP that mangles with list.
Fusion is offline  
 

Tags
beta, bytes, files, problem, version

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:52 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)