Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2002, 04:50 AM   #1
planB
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 9
Default is there anyway adding to queue while flashfxp is open ?

i did this small program that echo's something and download it to me
not what i did is the the program if makign a fqf file and loading it using the -c2 parameter

now i wanted to do something that if flashfxp is already open it will add to its queue and not open me a new one...

any way of doing that ?

hope to get a reply soon

thanks all

planB
planB is offline  
Old 12-06-2002, 05:46 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Currently there is no way of doing that.

A command line option could be added, however it would encounter problems if multiple instances of FlashFXP were run. Specifically the queue would always be loaded in the first started instance of FlashFXP.
bigstar is offline  
Old 12-08-2002, 03:58 AM   #3
planB
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 9
Default

k thanks
planB is offline  
 

Tags
add, flashfxp, open, program, queue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xbox to pc meggo General Discussion 3 05-07-2005 03:15 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)