Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2002, 07:57 AM   #1
Frz
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Default Connection lost: Matze0007.de

Hi

I've been using flash fxp for a long time now but some time ago I managed to do some really baad stuff with my network/internet/whatever settings and now I get disconnected to whatever server i'm connected to after some time (approx 10seconds)
this also happens in some other applications (for example OI lose connections to irc servers in mirc but not in trillian)

here's what flash fxp says

Quote:
LIST -al
150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
226 Transfer complete.
Connection lost: Matze0007.de
I was hoping that someone could tell me what I ahd to change to make it work again since I don't really want to reinstall :/
the problem is at my local network settings somehwhere... not in the flash fxp or router settings or something...
I'm on the net via an router -> t-dsl (pppoe)
Frz is offline  
Old 09-07-2002, 07:02 PM   #2
Jesper
Senior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 119
Default

Are you sure that your router isnt set to close sockets after 10 secs ?, try set the tmeout highere
Jesper is offline  
Old 09-08-2002, 04:18 AM   #3
Frz
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Default

no my router is no prob

example: I use mirc to connecti to euirc, get disconnected after 7 secs or so... then I use trillian to connect to the same network... everything is fine


it also works on the other computers in the network... the problem is in my windows settings... reinstalling the drivers of teh network card didn't help

I forgot to say... I got Windows 98

edit: fixed it... got some reg settings from a friend
Frz is offline  
 

Tags
connection, flash, fxp, settings, time

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)