Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2004, 11:53 AM   #1
epp_b
Senior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 134
Default "Disconnect" Event sound doesn't work

I tried to set a "Disconnect" event sound for FlashFXP and it won't work. The path *is* valid and the "Preview Sound" button does work. But it won't play the sound when disconnecting from an FTP server.
epp_b is offline  
Old 02-28-2004, 01:05 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Ah perhaps the name is misleading, Disconnect is actually "Connection Lost", it doesn't play on a normal disconnect.
bigstar is offline  
Old 02-28-2004, 01:34 PM   #3
epp_b
Senior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 134
Default

Ah...I see.

Well, in that case, make this a feature request (play sound on manual disconnect and change the current "Disconnect" to "Connection Lost")
epp_b is offline  
 

Tags
disconnect, event, play, sound, work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)