Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2003, 12:24 AM   #1
patrik1
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7
Default Filesize bug again. This time on resume.

Well yesterday i reported a filesize bug for files larger then 4Gb in the listing. Turned out to be the server that wrapped the size.

But this morning i can now see that there is a bug in flashfxp and it is in the resume logic. Please see attached the print screen that displays the bug.

The list window has the correct filesize but not the resume window.

Regards,
Patrik
Attached Images
File Type: gif filesizebug2.gif (28.9 KB, 143 views)
patrik1 is offline  
Old 02-11-2003, 09:51 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I'm not sure why the file exists dialog is showing the impoper file size.

Using build 908 and a 7.6gb file the file exists dialog shows the proper size for me.

I double and triple checked the code and currently I have no explaination for why this happened.
bigstar is offline  
Old 02-12-2003, 01:56 PM   #3
patrik1
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7
Default Reproducable

Trust me that i can reproduce the problem every time.
Running on WinXP Pro SP1 and the latest official build of flashfxp.

Is there any chance that you can have another look? I would be more then happy to help you out trying different scenarios. I love FlashFXP and have been a happy registered user since v1 days.

For now i've had to turn to an evaluation copy of BPFTP and i'm not happy with that software allthough it fixes my problems for large files.

I hope we can solve this.

Regards, Patrik
patrik1 is offline  
Old 02-12-2003, 07:08 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I've looked again, tested on both Win2k and WinXP. For the life of me I can't reproduce it
bigstar is offline  
Old 02-12-2003, 10:12 PM   #5
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

Paddy, what FTP deamon (server) and version are you trying to download from ? and does it only happen on this site ? or other sites as well ?

Is the site in another language ?
Shark is offline  
Old 02-12-2003, 10:26 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

well if the size is correct on the file listing it should also be correct on the file exists dialog...
bigstar is offline  
Old 02-13-2003, 01:33 PM   #7
patrik1
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7
Default Some more tests

I've now tried it on my Windows 2000 Pro machine. Same behavior as on my WinXP machine.

Resume doesn't work for +4GB files. You've got a wrapping variable.

Any debug code version you wan't me to run? I'm very keen on getting this fixed since i miss my flashfxp.

Regards,
Patrik
patrik1 is offline  
Old 02-13-2003, 02:26 PM   #8
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If there's a variable being wrapped I just don't see it. As you can see from this screenshot. The original file size is 8231380736 which is the same value being displayed.

I get the same results on 2 WinXP and 2 Win2k machines.
Attached Thumbnails
Filesize bug again. This time on resume.-cap-png  
bigstar is offline  
Old 02-13-2003, 02:51 PM   #9
patrik1
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 7
Default Mismatch in BPFTP Server / flashfxp

Hi,

Some more testing reveals that this probably is related to BPFTP server.

When changing server software to IPSwitch WS_FTP Server flashfxp all of a sudden starts to behave correctly.

If it is a bug in BPFTP Server or if it is a compatibility issue between that server and Flashfxp i'm not sure. But at least you know how to reproduce the error.

Regards,
Patrik
patrik1 is offline  
Old 02-13-2003, 03:50 PM   #10
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

check if BPFTPD handle 'SIZE' command properly. maybe this is where wrap-around occur
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-17-2003, 04:52 PM   #11
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Might be also bug in 'REST' command.
darkone is offline  
 

Tags
bug, filesize, logic, resume, window

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)