Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2002, 02:59 AM   #1
Fuser
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 18
Default Upload Transfer Problem

I am using build 902, which is the latest update available.

This seems to be occuring 90% of the time now. I will be uploading a file (fxp as well) and after it completes, it will attempt the next file in que. I get this msg:

500 'OOP': Command not understood.
Transfer Failed!
PASV
227 Entering Passive Mode (xx,xx,xx,xxx,134,129)
PORT xx,xx,xx,xx,134,129
550 /xxxxxx/xxxxxxx/xxxxxx.xxxxx: No such file.
ABOR
200 PORT Command successful.
226 ABOR command successful.
Transfer Failed!

(I have send noops during transfer enabled. Without it, I have to reconnect every time a transfer completes. I beleive it has to do with my router, which I cant change the settings on it with regards to NAT. Linksys Cablemodem router with the latest firmware)

It will continue to do this for quite some time, till figuring out that the file does indeed exist. The real problem is that it will automatically put a red x on the que entry then proceed very quickly through the whole list.

I can reset all the que entries and then try again, and it will do the first file correctly then the same problem.

I have resorted to cloning the que about 200 times. This way it seems to fail about 200 entries before clearing up its "brain fart" and seeing the files again.

It does this on multiple server types (Raiden, Proftp, Glftp, serv-u)

This is happening across multiple instances of flashfxp (Installed in seperate directories, seperate systems) So I dont beleive that its an issue of the installation being corrupted for some reason
Fuser is offline  
Old 11-24-2002, 06:42 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This problem is caused by enabling "send noop during transfer" you must disable it. We are aware of this problem and it's one of the reasons we do not recommend enabling this option. There is no solution to the problem.

I'm afraid you're going to have to live with loosing connection between each transfer.
bigstar is offline  
 

Tags
200, file, problem, time, transfer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)