Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2002, 12:18 PM   #1
Playground
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
Default multiple flash not using all ram...

Hello,

I find it kind of strange that on a 512mb machine using windows xp or 2000 professional that I can only open about 20 flashfxps.
It stops just before 256mb of ram is in use. After that it fails to open or gives errors. What is even worse is the fact you can't open explorer or anything else.
Close down to 19 and I can open a couple other windows.
Does anyone know if there is some limitation at 256mb?

I will keep searching but not seeing anything else reported like this right now.

Thanks
PG
Playground is offline  
Old 10-25-2002, 01:00 PM   #2
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

Bigstar will be able to give you a better answer, but on a number of times i have actually run my system clock of the tray. i didn't count how many i had open, but at 1024x768, thats a few more than 20. i had no problems with this. (only done that a couple of times). My sys is a 2.4 P4 with 1.0GB RDRAM though
MidKnight is offline  
Old 10-25-2002, 01:34 PM   #3
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,861
Default

here's screenshot i just managed to run 49 flashfxp's on winXP w/ 512mb
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 10-25-2002, 02:13 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

You're limited by system resources, not memory.

Windows has a fixed resource limit that does not depend on your system hardware.

Once all of the resources have been used you wont be able to open any more applications until you close some.
bigstar is offline  
 

Tags
256mb, flash, open, ram, windows

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL problem with 4.0.1 InVisage Bug Reports 5 01-28-2003 09:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:41 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)