Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2002, 02:18 AM   #1
justido
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 4
Default [Hide/Show Buttons]: its not saving my settings

Hi there,

havent found this one yet, so I though I'd post it. Anyway I found
out that the Settings of the Speedbuttons arent remembered. I
deselected the Tranfer option, but its selected again when I
restart flashfxp. A bug, or just still on the to-do list?

I am using flashfxp 2.0 build 901

And have fun with further developments

Cheers
justido is offline  
Old 10-16-2002, 11:13 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

it seems to be working fine for me.. Let me look into it.
bigstar is offline  
Old 10-16-2002, 03:30 PM   #3
justido
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 4
Default

Somehow I noticed its working fine now, weird,

Perhaps it went wrong having 2 instances open at the same time
flashfxp always saves the settings of the last instance you close.
Maybe the "transfer" option was still selected in the last instance,
only thing I can think of at the moment.

Sorry for trouble
justido is offline  
 

Tags
bug, flashfxp, found, selected, settings

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Curious.......... slippery General Discussion 1 06-12-2005 02:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:23 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)