Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2002, 03:45 PM   #1
unready
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 5
Default Problems with directory listing in SSL

Hi!

I've just dl'ed the 901 version, and testing it atm. (comparing it to the textline pftp for windows).

I'm having problems when entering directories containing 150-200+ directories.. Then I don't get the full directory listings. (And the listing returned is also not the same all the time.. Sometimes I get all dir's down to S***, and sometimes to T***)

This happends in the "Auth TLS" mode (and both sub options checked). The other modes works.


Anyone else having this problem??
unready is offline  
Old 10-13-2002, 03:51 PM   #2
unready
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 5
Default

Been testing some more.. Looks like it works 100% when the "Secure dirlisting" is disabled.. But I hope you can fix so that the "Secure dirlisting" works


Thanks!
unready is offline  
Old 10-13-2002, 04:56 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

which ftp server software is the server running? I'm not sure why you'd encounter this type of problem, there were no problems during the test stages.
bigstar is offline  
Old 10-14-2002, 10:48 AM   #4
unready
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 5
Default

Hey. Sorry for forgetting to give you all the nessisary info.
I'm testing to a glftpd server running the 1.27 final release, and built with the 0.9.6g ssl library.
unready is offline  
Old 10-14-2002, 10:54 AM   #5
unready
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 5
Default

And only on directories containing a LOT of directories.. All users on this server reports the same, but disabling the secure listing solves this problem for all of them. And since I only gets this in flashfxp I thought I believe it to be a Flashfxp problem.
unready is offline  
Old 10-14-2002, 12:56 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I am unable to repduce this problem with other SSL ftp servers and I don't have a clue what the problem might be. Would it be possible to give me access to the ftp server so that I may debug the issue.

You can contact me directly at support@flashfxp.com
bigstar is offline  
Old 10-19-2002, 04:42 PM   #7
unready
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 5
Default

Hi!

After a few days of debugging, and finally going though the filesystem I found that for some reason the old 0.9.6d libraries was still in a directory on the box, and they where called instead of the new ones.. After deleting the old ones, everything seems to work 100% Thanks for helping out anyways, and sorry for bugging you about this problem.
unready is offline  
 

Tags
directories, directory, dirs, listing, problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FTP-servers vek General Discussion 1 02-04-2005 08:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:36 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)