Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports Report bugs here. (non-beta releases only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2001, 12:43 AM   #1
Lizard
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 31
Default Transfer queue bug

It seems the transfer queue ignores the passive mode configuration setting.

I have passive ftp in the normal settings disabled, and I only enable it for the sites needed. When I closed FlashFXP by accident, I restarted it, selected the transfer queue and found out the transfers failed. when I relogged in with help of the server history in the quick connect, I had to disable passive and re-enable it again.

Something is not working 100% here, I hope this is enough information.

I just confirmed this with build 817 btw.
Lizard is offline  
Old 11-25-2001, 02:04 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This is a limitation. When restoring a queue created by a quick connect entry all custom settings (like passive mode) are lost.
bigstar is offline  
 

Tags
disable, passive, queue, re-enable, transfer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fxp for a dummy pop General Discussion 1 05-05-2005 11:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)