Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports FlashFXP 3.0 RC 3 Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2004, 03:49 AM   #1
jaybruce
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default rc3 1003 delay after every file in PASV mode

First, latest current release 2.1 (924) downloaded and installed yesterday works fine, fast in this mode. no problems.
rc3 (1003) pauses approx. half a second after every file is transfered from one remote machine to another. Very noticible difference between 2.1 and rc3 on folders full of very small files. 2.1 screams while rc3 goes tick...tick...tick...

setup is:
both versions downloaded from your website
both in trial mode (within time limit)
os Win XP Pro
anti-virus Norton corporate
firewall none
network:
seperate nic card for company lan(internet)
lan card(local) connecting to D-link DI 624 (router)via ethernet 100 and 2 xbox's connected ethernet 10. PASV supported on xbox ftp
all static IPs 192.168.xxx.xxx
all settings default
jaybruce is offline  
Old 06-04-2004, 04:00 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Exactly where during the transfer do you notice the delay? Can you please indicate the ftp session status message you see before and after the delay.

Just so I'm clear you're performing a FXP (site to site) transfer?
bigstar is offline  
Old 06-04-2004, 04:05 AM   #3
jaybruce
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default

yes, site to site on a local network

also forgot to mention. if, while I have the window open, I move the mouse around the screen it will not delay between files and will work at 2.1 speed. but as soon as I stop moving the mouse, it will resume the delays between each file. again, only in site to site. xfer strait to box is fast as normal.
jaybruce is offline  
Old 06-04-2004, 04:58 AM   #4
jaybruce
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default

here are four logs of transfers. the same files. one xfer with no mouse movement, the other, moving the mouse constantly.
visible pause is after the [L] 226 tranfer finished.... message

destination folder deleted after each time
very easy to duplicate
ran twice
Attached Files
File Type: zip flashfxplog.zip (6.9 KB, 74 views)
jaybruce is offline  
Old 06-04-2004, 11:12 AM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Thank you for your bug report. I believe I isolated the problem and this will be resolved in the next release.
bigstar is offline  
 

Tags
2.1, ftp, mode, rc3, tick

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:23 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)