Old 08-23-2002, 09:23 PM   #1
qwerty
Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 76
Default Proxy/socks bug?

When using a proxy/socks4 connection, i can never disable passive mode. I unclick the check box but when i connect, it always uses passive mode.

Also, sometimes when uploading 2 mb file, it alsways fails at 99% and will never finish the upload. I tried to upload to different ftp servers and it kept failing at 99%. When i did not use a sock connection, the upload worked.

I am not sure if socks connections require passive mode or not.
qwerty is offline  
Old 08-24-2002, 12:42 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Socks4 requires passive mode, the Socks5 protocol supports non-passive mode however FlashFXP currently does not. I am finding it rather difficult to implement.

It would be very helpful if you could explain how exactly it fails at 99%

I conducted some tests using WinProxy & SponProxy and Socks4 appears to be working correctly with both of them.
bigstar is offline  
Old 08-30-2002, 12:07 AM   #3
qwerty
Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 76
Default

I have tried to re-create this failure and have not been able to do so.
However right now with or without using a winsock, when trying to connect to a Microsoft FTP Service (Version 5.0), it keeps trying to re-connect ever second. I have it set to 61 seconds as teh retry setting but it is not working. I tried with and with a winsock and got the same results.

Thanks

edit
I wanted to add some more info.
I am fxping from this microsoft ftp server using a sock 4 right now and it is working just fine. I then connected to this same MS ftp server without a socks 4 proxy. Right now there are too many connections to this ftp server but flashfxp keeps retrying to connect every second. I have flashfxp set to 61 seconds but that does not matter. I have never changed that setting.

Thanks again. I hope you can recreate this bug
qwerty is offline  
Old 08-30-2002, 02:15 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

It sounds like you're using a bad copy of FlashFXP besure you downloaded it directly from our website. Also make sure none of the files in your FlashFXP folder are marked as read-only.
bigstar is offline  
Old 09-10-2002, 05:16 PM   #5
qwerty
Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 76
Default

So far with 876, i have not had any problems that i described above.
qwerty is offline  
 

Tags
99%, connection, mode, passive, upload

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compare Folder Content -- SUBDIRS too? dgrrr General Discussion 1 04-04-2005 08:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:03 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)