Old 08-06-2002, 08:13 PM   #1
copland
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 39
Default last builds bugs: customs commands and resume ain't working

Hello.
I've noticed these two issues in b866 I guess, upgraded to 869, but bugs are still there.
First one: sometime custom commands and raw command line stops working. Neither shortcut keys (ctrl+shift+...) nor raw command (ctrl+r) works. I couldn't understand when this happens, but one sure thing: FlashFXP should work some hrs before this starts.
Second bug: FlashFXP doesn't resume downloads. It doesn't depend on site settings, I've checked all -- it won't resume until client restart. This bug also happens some time later after start...

I don't remember seeing something like that in b862 and earlier.
Thank you.
copland is offline  
Old 08-06-2002, 09:49 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Please contact me at support@flashfxp.com with your FlashFXP ID and I will send you a special debug version.
bigstar is offline  
 

Tags
bug, command, raw, resume, working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:46 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)