Old 07-25-2002, 08:34 PM   #1
oxbcat
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 49
Default hanging timer

error as follow
while fxping the files arent compelte...
now when i try to resume i get this
my queue just sits there some times and doesnt move
the file confirmation comes too early for flash to grab it...
and then it just sits there waiting for the confirmation that already came.



if you know why this happens then please.... do tell
ohh and i run RC2 on winxp
and i never ever had this problem before 2.0 came out




[21:21:13] PORT x,x,x,x,18,103
[21:21:13] 200 Port command successful.
[21:21:13] APPE somefile.r08
[21:21:13] 150 APPE supported. Ready to append file "somefile.r08" at offset 14997516.
[21:21:13] REST 14997516
[21:21:14] 350 Restarting at 14997516. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer.
[21:21:14] RETR somefile.r08
[21:21:15] 150 Opening BINARY mode data connection for somefile.r08 (15000000 bytes).
[21:21:15] 226 File received ok.
[21:21:15] Resumed: somefile.r08 2,484 bytes in 0.20 (2.43 KBps)
[21:21:15] PASV
[21:21:16] 227 Entering Passive Mode (x,x,x,x,18,104)
[21:21:16] PORT x,x,x,x,18,104
[21:21:16] 200 Port command successful.
[21:21:16] APPE somefile.r09
[21:21:16] 150 APPE supported. Ready to append file "somefile.r09" at offset 14997516.
[21:21:16] REST 14997516
[21:21:17] 350 Restarting at 14997516. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer.
[21:21:17] RETR somefile.r09
[21:21:17] 226 File received ok.
[21:21:18] 150 Opening BINARY mode data connection for vgl-ap-cd1.r09 (15000000 bytes).
oxbcat is offline  
Old 07-25-2002, 08:53 PM   #2
oxbcat
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 49
Default sorry i will give more info

WinXP b2600
flash 2.0 rc2 b862
amd athlon xp 1800+

ethernet behind hardware router and software firewall

site 1
glftpd 1.25+TLS

site 2
g6 for win32
oxbcat is offline  
Old 07-25-2002, 09:51 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If this is the bug I think it is then it has been fixed however at the moment it's only available to registered users.

Registered users can update to the latest via LiveUpdate. The public release will be out end of week or first part of next.
bigstar is offline  
Old 07-26-2002, 09:00 PM   #4
oxbcat
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 49
Default

i am registered

oxbcat is offline  
Old 07-26-2002, 09:19 PM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Help > Check for newer version.. Download the latest, the problem should be solved.
bigstar is offline  
Old 07-26-2002, 11:50 PM   #6
oxbcat
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 49
Default problem not solved

now its worse...
it doesnt even send the file

[00:47:26] PORT x,x,x,x,9,54
[00:47:28] 200 Port command ok.
[00:47:28] RETR test.sfv
[00:47:28] 150 Sending /uploads/TEST/CD1/cd1.sfv (1648 bytes). Mode STREAM Type ASCII
[00:47:28] STOR cd1.sfv
[00:47:29] 150 Data connection accepted from error:error; transfer starting for cd1.sfv.
[00:47:29] 226 Transfer finished successfully. Data connection closed.
oxbcat is offline  
Old 07-27-2002, 02:47 AM   #7
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

You should have two transfer complete messages, one from each server. I only see one.

Here's a thought, download v1.4.3 from http://www.flashfxp.com/download.php and install it into a new folder. If you install it over v2.0 you will break things. Are you able to succesfully transfer the files with v1.4.3? can you please provide a copy of the status window text.
bigstar is offline  
Old 07-27-2002, 05:14 AM   #8
daPecker
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 5
Default :)

I've had the same problem with .sfv files.

150 Data connection accepted from error:error; transfer starting for cd1.sfv.

Especially this line was kinda annoying. The same problem was for .m3u and .nfo files. I'll try the 1.4.3 version as well
daPecker is offline  
Old 07-27-2002, 05:45 AM   #9
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

I had the same problem between two sites with ascii files.
I just started playing around with passive, ip masq/nat/non-rout ip and alt. download on the recieving site.
ND- is offline  
Old 07-27-2002, 07:05 PM   #10
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,838
Default

hey folks, what FTPD gave you that error:error msg?
MxxCon is offline  
Old 07-27-2002, 08:47 PM   #11
ND-
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 185
Default

Hmmm... one side was bpftpd... the other.. uhm... same I think, maybe
ND- is offline  
Old 07-28-2002, 09:13 AM   #12
G0D
Junior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 6
Default

the prob is g6 (same as bulletproof)
G0D is offline  
Old 07-28-2002, 12:29 PM   #13
oxbcat
Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 49
Default 1.4.3 works perfectly with same sites

227 Entering Passive Mode (x,x,x,x,246,29).
PORT x,x,x,x,246,29
200 Port command ok.
RETR cd1.sfv
150 Sending /uploads/test/cd1.sfv (1648 bytes). Mode STREAM Type BINARY
STOR cd1.sfv
150 Data connection accepted from z,z,z,z:3149; transfer starting for cd1.sfv.
226 Transfer finished successfully. Data connection closed.
226 File received ok.
Transferred: cd1.sfv 1,648 bytes in 0.41 (1.61 KB/Sec)
TYPE A
oxbcat is offline  
Old 07-28-2002, 02:07 PM   #14
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default Re: 1.4.3 works perfectly with same sites

Quote:
Originally posted by oxbcat
227 Entering Passive Mode (x,x,x,x,246,29).
PORT x,x,x,x,246,29
200 Port command ok.
RETR cd1.sfv
150 Sending /uploads/test/cd1.sfv (1648 bytes). Mode STREAM Type BINARY
STOR cd1.sfv
150 Data connection accepted from z,z,z,z:3149; transfer starting for cd1.sfv.
226 Transfer finished successfully. Data connection closed.
226 File received ok.
Transferred: cd1.sfv 1,648 bytes in 0.41 (1.61 KB/Sec)
TYPE A
I'm not sure if it matters but I see in this case you're using binary mode. However in the previous attempt you are using ASCII mode. Could you remove .sfv from the ASCII file extension list Options > Filters > Ascii File Extension.

If that doesn't solve the problem then I am at a loss, would it be possible for me to connect to both of these sites and conduct some tests? you can email me at support@flashfxp.com
bigstar is offline  
 

Tags
14997516, file, somefile.r08, [212113], [212116]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)