Old 07-25-2002, 12:15 PM   #1
xpose
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 4
Default Connection failed (Address already in use)

Whenever I abort connecting to a site while its trying to connect I get "Connection failed (Address already in use)" when I try to connect again. Then I have to wait awhile for it to go away. I think it's been happening since RC1 but I'm not sure. I've asked other people but I seem to be the only one getting this error.

-----------
Delaying for 180 seconds before reconnect attempt #1
Retry attempt Aborted
Connecting to ftp
Connection failed (Address already in use)
-----------
Flash RC2 Build 867
BESR41 linksys Router

I bind sockets to my local ip 192.168.1.100 and specified a local port range for passive 50101 - 50111 (which are forwarded on the router)
xpose is offline  
Old 07-25-2002, 01:03 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I believe 192.168.1.100 would be the wrong IP address, You should be entering your external IP, the one assigned to you by your ISP. Otherwise leave it blank.
bigstar is offline  
Old 07-25-2002, 01:12 PM   #3
xpose
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 4
Default

It works now thanks.
xpose is offline  
Old 08-10-2002, 09:29 AM   #4
SiiiD
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 18
Default

I have just recently experienced this but only on one address I was connecting to. I had to wait a lttle bit before I could reconnect. I wasn't using any special settings. PASV was off.
SiiiD is offline  
Old 08-10-2002, 02:38 PM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Are you using the "bind to ip" feature located in the Preferences > Proxy Tab?
bigstar is offline  
Old 08-10-2002, 06:56 PM   #6
SiiiD
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 18
Default

No. I do not use this option.
SiiiD is offline  
 

Tags
address, attempt, connection, failed, local

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:01 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)