Old 07-19-2002, 03:37 PM   #1
pagemap
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 20
Default Possible bug

I was uploading some html files to a website that I work with, and the page kept displaying incorrectly. At first I thought it was my wysiwyg app that wasnt saving the files correctly but after some investigation I found that it was flashfxp RC2 build 867. Flashfxp wasnt uploading the file correctly, only some of the text would upload.

I fired up FlashFXP vers 1.4.3 and it uploaded the file perfectly, and the page displayed like I wanted it to. What is going on here? Is flashfxp rc2 uploading in binary when it should have uploaded in ascii?
pagemap is offline  
Old 07-19-2002, 03:55 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Make sure the file type you are uploading is in your ASCII file extension list, also you can determine if the file is uploaded in ASCII by viewing the status window as shown below.

[13:54:20] STOR xmirror.php
[13:54:20] 150 Opening ASCII mode data connection for xmirror.php
bigstar is offline  
 

Tags
correctly, flashfxp, page, uploaded, uploading

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compare Folder Content -- SUBDIRS too? dgrrr General Discussion 1 04-04-2005 08:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:23 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)