Old 07-15-2002, 10:57 AM   #1
vod
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 84
Default Non-numeric port numbers

I noticed this the other day when i accdently added a "`" to a port number of a site. When I tried to connect to it, it would not connect, after I removed the "`" it worked fine. Since Flash does not tell me ip/port its connecting to until after its connected, im not really sure what port it did try to connect to. Shouldnt it require only numbers for port?
vod is offline  
Old 07-15-2002, 03:52 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

No validation is performed on the port number. In future versions we may change this.
bigstar is offline  
Old 07-15-2002, 06:11 PM   #3
floris
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 65
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
No validation is performed on the port number. In future versions we may change this.
It would be great is some validation could be added. I vote yes

Another thing that I would like to see if the 'option' to display the iport after the site name when connecting. So when I name it MONKEY and enter its details, then when connect to it:

Connecting to: MONKEY
(normally)

But with preferences "show site server/ip" [x]
Connecting to: MONKEY 127.0.0.1:21

I hope you understand what I mean, ofcourse, it is not really a big thing, just a little feature request for possible future versions.
floris is offline  
 

Tags
connect, connected, connecting, numbers, port

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:30 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)