Go Back   FlashFXP Forums > > >

Bug Reports Report bugs here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2004, 07:27 AM   #1
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default FlashFXP starts on wrong monitor

I have a dual-monitor setup, and I would like FlashFXP to start on the second monitor. FlashFXP 2.1 did this just fine. If it was on the 2nd monitor and I closed it, the next time I would start it, it would show up on the second monitor.

FlashFXP 3.0 always starts on the primary monitor, while it should just remember it's last monitor.
Thany is offline  
Old 11-04-2004, 08:00 AM   #2
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default

Too bad this hasn't been fixed in 3.0.2.1044...

Maybe someone forgot to put it to the todo list?
Thany is offline  
Old 11-04-2004, 08:49 AM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I sent you a private message
bigstar is offline  
Old 11-10-2004, 02:03 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Does build 1045 work better?
bigstar is offline  
Old 11-11-2004, 02:58 PM   #5
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default

Sorry, haven't had a chance to try it out yet... I'll try it out next wednesday (which is at work, and I took the days off until then)
Thany is offline  
Old 11-17-2004, 05:33 AM   #6
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default

Ah I see build 1045 is already released. Unfortunately it still always starts on the primary monitor.

Sorry I didn't have the time to test it earlier...
Thany is offline  
Old 11-18-2004, 03:45 PM   #7
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Could you please run the multi-monitor test program in this thread http://forum.flashfxp.com/showthread...5381#post25381

Thank You
bigstar is offline  
Old 11-18-2004, 04:14 PM   #8
J-J
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 111
Default

Greetings,

I can not confirm this behavior. On my dual monitor system FlashFXP shows correctly on the monitor on which it was last closed/minimized.

/J-J

Results from multimonitor test program:

Monitor Count: 2
--------------------------
Monitor 1: Left: 0, Top: 0, Width: 1600, Height: 1200
Monitor 2: Left: -1600, Top: 0, Width: 1600, Height: 1200
J-J is offline  
Old 11-18-2004, 06:01 PM   #9
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

I appreicate the results J-J, could I please get your video card brand/model and driver version? Your system setup is the type that I need to test.
bigstar is offline  
Old 11-19-2004, 11:19 AM   #10
J-J
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 111
Default

Greetings,

Here is the requested information

GeForce 4 TI-4200 64mb Bios: 4.25.00.28
Drivers: NVidia 6.14.10.6693
DirectX 9.0


/J-J
J-J is offline  
Old 11-19-2004, 02:34 PM   #11
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
Could you please run the multi-monitor test program in this thread http://forum.flashfxp.com/showthread...5381#post25381
I'll do that next monday or tuesday, when I'm at work again.

In the mean time, I can give you more detailed specs:
  • Matrox G550 dualhead, latest drivers
  • Two 1024x768 monitors
  • Secondary monitor on the right side of the primary monitor
  • Running UltraMon (don't think it's the very latest version)
Thany is offline  
Old 11-24-2004, 06:12 AM   #12
Thany
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 29
Default

Here's my output from multimontest:
Code:
Monitor Count: 2
--------------------------
Monitor 1: Left: 0, Top: 0, Width: 1024, Height: 768
Monitor 2: Left: 1024, Top: 0, Width: 1024, Height: 768
Thany is offline  
Old 11-24-2004, 07:08 AM   #13
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

[b]Thany[b], That's really odd, with your type of monitor configuration it should work. I'll see if I can figure anything out and get back to you.
bigstar is offline  
 

Tags
flashfxp, monitor, show, start, starts

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:00 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)