Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-09-2005, 04:00 AM   #1
danielrou
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Default The Remote Path

HELLO,

MY NAME IS DANIEL FROM CANADA COUNTRY
AND I ENJOY TO TAKE THIS MOMENT TO PLACE MY QUESTION.

I WANT TO UPLOAD MY FILES WITH FLASH FXP ON MY WEB SITE.

ON THE DIALOG BOX SITE MANAGER OR THE QUICK CONNECT BOX, I WILL WRITE THE DIRECTORY, THE REMOTE PATH. IS'T THE FIRST PLACE I WANT TO UPLOAD MY FILES ON THE WEB SITE SERVER.

MY PROVIDER TOLD MY IS THE ROOT DIRECTORY, BUT I WANT TO KNOW HOW TO MARK THE ROOT DIRECTORY ON THE PLACE ''REMOTE PATH'' ON THE DIALOG BOX SITE MANAGER.


THANK YOU FOR HELP MY.
danielrou is offline  
Old 02-09-2005, 06:32 AM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

I KNOW QUIET ALOT OF PEOPLE FROM CANADA, AND NONE OF THEM SHOUT LIKE THIS

moved from 'custom commands'

/ is a root directory. enter it in remote path and it'll do what you wanted.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Closed Thread

Tags
fxp, path, remote, site, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compare Folder Content -- SUBDIRS too? dgrrr General Discussion 1 04-04-2005 08:28 PM
Win2k & 3.3.0 darkone Bug Reports 3 10-09-2002 12:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)