Go Back   FlashFXP Forums > >

General Discussion Need help? Have a problem? Let us help you. Bug reports and feature requests should be made using the Bug Tracker or Feature Tracker

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-01-2004, 03:46 AM   #1
MHq_2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
Default Error SSL message

When trying to login to a server with flash 3.0, using Auth Tls, I get the following error message:

[09.52.47] [L] AUTH TLS
[09.52.47] [L] 234 AUTH TLS successful.
[09.52.47] [L] Connected. Negotiating TLSv1 session..
[09.52.48] [L] error:1408F10B:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:wrong version number
[09.52.48] [L] Connection failed (Connection closed by client)

Dont have problems with other servers, so dont know what to do. Any clue?
Thanks
MHq_2 is offline  
Old 11-01-2004, 11:06 AM   #2
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

change to AUTHSSL.
Linkster is offline  
Old 11-01-2004, 12:00 PM   #3
MHq_2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
Default

Many thanks, it worked!
MHq_2 is offline  
Closed Thread

Tags
auth, connection, tls, [09.52.47], [l]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having active connections problems pEeDy General Discussion 4 10-21-2004 04:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)