Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-10-2005, 04:45 AM   #1
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default ioA 2.x.x Questions/Answers

New version, new thread

Rewritten so it doesnt loke anything like 1.x version. But thats only internal. Users only need to replace exe

/WarC
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 09:04 AM   #2
durulink
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 102
Default

THX~~~ update v2.0.0B (--)(__)
durulink is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 10:24 PM   #3
ZAiNT
Disabled
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 21
Default

[2] (04:25:33) site rescanall
[2] (04:25:33) 200--[RescanAll]--------------------------------------------------------------------
[2] (04:25:33) 200---------------------------------------------------------------------------------
[2] (04:25:33) 200- OK: 0
[2] (04:25:33) 200- Missing: 0
[2] (04:25:33) 200- Failed: 0
[2] (04:25:33) 200- Total: 0
[2] (04:25:33) 200- Size: 0.00MB
[2] (04:25:33) 200---------------------------------------------------------------------------[ioA]-
[2] (04:25:33) 200- ioA execution time: 90ms
[2] (04:25:33) 200 Command successful.

02-13-2005 04:23:57 RESCANALL - ioA Version: 2.0.0B
02-13-2005 04:23:57 RESCANALL - Time to run command: 90ms

and it creates: [SMURF]-[100% COMPLETE 0 0 0 0.00 ]-[SMURF]

I change the .exe back to v1.2.4 and it works fine again.
ZAiNT is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2005, 05:30 PM   #4
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default Site pre em ioA 2.0

I'm using ioFTPD 5.8.5R, ioBanana v20 and ioA 2.0.0B and is occurring the following error when used the command "site pre divx Some.Lame.Stuff-XYZ":
Code:

02-13-2005 18:50:11 PRE - -enviroment variables----------------------------------------
02-13-2005 18:50:11 PRE - user                               = gadmin
02-13-2005 18:50:11 PRE - group                              = XYZ
02-13-2005 18:50:11 PRE - creditsection                      = 2
02-13-2005 18:50:11 PRE - uid                                = 253
02-13-2005 18:50:11 PRE - gid                                = 101
02-13-2005 18:50:11 PRE - groups                             = XYZ
02-13-2005 18:50:11 PRE - statsection                        = 0
02-13-2005 18:50:11 PRE - flags                              = 1GN
02-13-2005 18:50:11 PRE - vfs                                = /_DiVX-TMP/
02-13-2005 18:50:11 PRE - path                               = H:\_PRE\_DiVX-TMP
02-13-2005 18:50:11 PRE - parameters                         = divx Some.Lame.Stuff-XYZ
02-13-2005 18:50:11 PRE - Log_Pre                            = "%user" "%group" "%type" "%vfs" "%desc" "%.2mb" "%.0files" "%release" "%genre" "%kbit" "%year"
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Touch_Owner                    = 1
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Give_Creditst_To_Uploaders     = 1
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Run_Script                     = c:\ioFTPD\scripts\ioBanana.exe imdbpre
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Give_Creditst_To_Predude       = 1
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_f00                            = 0
02-13-2005 18:50:11 PRE - PRE_Skip_Messagefile               = 0
02-13-2005 18:50:11 PRE - -------------------------------------------------------------
02-13-2005 18:50:11 PRE - ioA Version: 2.0.0B
02-13-2005 18:50:11 PRE - Create Event
02-13-2005 18:50:11 PRE - Check if syntax is ok
02-13-2005 18:50:11 PRE - Get proper directoryname
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Groups: 3 
02-13-2005 18:50:11 PRE - Pre_Areas: 3 
02-13-2005 18:50:11 PRE - Groups user in: XYZ
02-13-2005 18:50:11 PRE - Passed G/T/V check
02-13-2005 18:50:11 PRE - Check if groupname is in vfs
02-13-2005 18:50:11 PRE - Unable to verify pre. Aborting
02-13-2005 18:50:11 PRE - Time to run command: 235ms
I'm using identical configuration of 1.2.4 (with the small adaptation in cfg).

Not problems with 1.2.4

Somebody had some problem similar?

Sorry for my bad english!!!

edited by neoxed: no release names!
MidasKing is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2005, 04:08 AM   #5
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

The check to validate the pre is added somewhere in between 1.24 and 2.0.0. Your error is due to the config of pregroup. One can setup it in 2 ways and some apparently do it in the way its not intended originally

Lets give some examples:

Following case means that releasename MUST contain "-group" so that ioA can validate you are indeed in correct group(this is a check for those in multiple pregroups on same server). This is because vfs is set to "_/pre/*".

Pre_Group_0 = "group|mp3|/_pre/*|100|100|hubba"


Next case:
Pre_Group_0 = "group|mp3|/_pre/group|100|100|hubba"

Here is the way its ment to be. Ie vfs is locked with groupname. In this way the release can be named anything.



If this doesnt solve your problem. please send me a note on your settings in a message either here or on irc and well see what cause it.
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2005, 04:10 AM   #6
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

Zaint:

Since it doesnt write the result or anything while rescanning I'm curious to what the problem could be. In the version thats on ioFTPD script page I cant get that result. You got any debugfile for me or something? Anyone else seen this behaviour?
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2005, 02:06 PM   #7
MidasKing
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 108
Default

Thanks Warc...

I applied its suggestion and functioned perfectly!


Sorry neoxed...

It will not happen more...(rls names)
MidasKing is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2005, 09:12 AM   #8
typhon|wk
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 55
Default simlinks on nuke

seems new ioA dont delete (incomplete)- simlink on nuke, im using php_psio

my bad or lil bug ?

thx
typhon|wk is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2005, 05:26 PM   #9
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

Will check on that as soon as I can.
Only confirmed bug so far is on rescanall. It selects wrong sfv file with releases containing files named .sfvdata and the release sfv is named something after t. Ie: test.sfv
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 05:01 PM   #10
sk1nt
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Got a question about Pre_Give_Credits_To_Uploaders and Pre_Give_Credits_To_Predude.
Is creditsections supported on those?
I have a creditsection diff from default and it doesnt seam to give me creds when I pre.
sk1nt is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2005, 06:07 AM   #11
thunk
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 37
Default

Hi, I just updated my ioA to the latest version... I'm changing my CFG file now again.

However, custom headers/footers seem not to work anymore, such as:

Oneline_Header = "ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ „ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ „ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄà ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ[Onel]¿"

It just displays the default ioA 'skin' msg and before you could always make _Header and _Footer tags for every function. Why was this changed and is there anyway to get it back?

Thx
thunk is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2005, 06:38 AM   #12
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

Quote:
Originally posted by sk1nt
Got a question about Pre_Give_Credits_To_Uploaders and Pre_Give_Credits_To_Predude.
Is creditsections supported on those?
I have a creditsection diff from default and it doesnt seam to give me creds when I pre.
creditsection you setup yourself.

Pre_Area_0 = "section|desc|physical path|virtual path|section creds should end up in "

ie you should change that 0 to whatever section you need.
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2005, 08:30 AM   #13
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

typhon|wk:
I checked on issue with incompletelinks and it seems to be working as it should. make sure you have set RescanAll_Incomplete_Word ="incomplete"

thunk:
it was never ment that one should change headers/footers. Thats why those options were left out of config. Option will not come back.
WarC is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2005, 08:34 AM   #14
thunk
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 37
Default

And for what reason? I got my site skinned with every custom modified script so it looks unified now.. I don't want to change it. Guess I wont be able to update then :/
thunk is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2005, 10:15 AM   #15
sk1nt
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Quote:
Originally posted by WarC
creditsection you setup yourself.

Pre_Area_0 = "section|desc|physical path|virtual path|section creds should end up in "

ie you should change that 0 to whatever section you need.
Thanks, totally missed that one.
Might need some glasses.
sk1nt is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
/warc, exe, internal, users, version

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:18 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)