Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-20-2004, 05:27 PM   #1
GReeToZ
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 24
Default SITE PRE not working

hi i searched but could not find the prob

using ioA 1.1.3 newest ioFTPD (5.8.5) i thought and ioBanana v19

i make a GRP and user with pre permission, made a GRPdir

now i do

site pre MP3 test-pres
200--[Pre]-----------------------------------------------------------------------
200- Not valid PRE group
200- Not valid PRE type
200------------------------------------------------------------------------[ioA]-
200 Command successful.

my ioA.cfg looks like


[PRE]
Pre_Area_0 = "MP3|Some MP3 shit|F:\FTPROOT\MP3\%M%D|/MP3/%M%D|0"
Pre_Group_0 = "DAF|MP3|/PRE/DAF/*|0|0|ufo"
Pre_Order = 0
Pre_Log = ""%user" "%group" "%type" "%vfs" "%desc" "%.2mb" "%.0files" "%release""
Pre_Touch_Owner = 1
Pre_Give_Credits_To_Uploaders = 1
Pre_Give_Credits_To_Predude = 1
Pre_Run_Script = "c:\ioFTPD\scripts\ioBanana\ioBanana.exe imdbpre"
Pre_File_Filter_0 = "*.ioFTPD*"

all the paths are correct i triple checked them

i site chmodded, chown and chattr'd the dirs but even when i didnt do those permission things it does not work..

the CaSe is correct to

i'm out of idea;s maybe anybody here knows

thanks

/GReeToZ
GReeToZ is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2004, 05:47 PM   #2
hot_pit
Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 78
Default

hummm when i got that problem was because i was trying to PRE in diferent group .. for example if my group is SiTEOP and PRE_GROUP is DAF then i got that error
hot_pit is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2004, 07:03 PM   #3
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

site uinfo thatusername
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2004, 01:32 AM   #4
GReeToZ
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 24
Default

the user is from the grp DAF and has pre permissions. and why would the type be wrong to?
GReeToZ is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2004, 07:33 AM   #5
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

did u check ioA.debug..?
Mouton is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
correct, mp3, permission, pre, site

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:04 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)