Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-17-2003, 02:32 AM   #1
ls`
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Default ioA's rescanall -> lost userfiles

just wanted to warn everyone.. using 4.9.4 with SSL or either 4.9.1 with latest ioA might be pretty dangerous. althou WarC told me this bug doesnt happen on 4.9.1, it does. try rescanning a release.. it will **** up your io. actually if you want to log-in / do anything after rescanall is complete, you need to restart your ioFTPD manually. all users logged in at that moment wont be able to log in anymore cause ioA will totally **** up their userfiles with its strange formatting + symbols.

good stuff. :|
ls` is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2003, 04:38 AM   #2
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

do NOT blame ioA for this. ANY script that uses buffer off will give this effect. Do some research. 4.9.4 works perfect for me and many others since that bug was one of the fixes between 3.9.3 -> 4.9.4

I know I told you that 4.9.1 worked but I cant know where that bug exist. It is clearly stated that 4.9.4 is a requirement in manual part. Yes I know you cant seem to get that working but many many others can
WarC is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2003, 07:04 AM   #3
ls`
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Default

A'ight, let me correct your ideas a lil' bit -> this bug also exists under 4.9.4. Just use Auth TLS and you'll come across.
ls` is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2003, 08:37 AM   #4
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

damn you are correct. I apparently didnt have TSL on last time. So this bug still exist then. Dark0ne was this not supposed to be fixed ?????
WarC is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2003, 11:59 AM   #5
ls`
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Default

dark0n3 is lost :|
ls` is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
4.9.1, ioa, lost, rescanall, userfiles, ioas

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noop problem vtecready General Discussion 2 02-04-2005 10:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:17 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)