Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-28-2003, 07:53 PM   #16
NeoRanga
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 102
Default

I can't unnuke a release, nuke works fine, but when I want to unnuke the same release it returns me
200--[Unnuke]--------------------------------------------------------
200-
200-abnormal program termination
200 Command Successful.

I see in ioa.debug but nothing about the error, only the command I enter Any idea?
NeoRanga is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 04:55 AM   #17
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

azert:

Have you changed anything in that header. If you remove the header from stored requestfile and run some requests does it become double again then or not?

This shit with align and not. I get yelled at for having it and when I changed it to be a bit more custom as wanted I get yelled for that. How should it be to make someone happy !?!?


NeoRanga:

Hard to say what it can be. Noone have reported any problems with unnuke. I need some more info to be able to check it. Talk to me on irc would be best.
was it leechusers?
empty dir?
multiple users or one that own files within?
WarC is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 08:50 AM   #18
tC!
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 14
Default

i also vote for aligned requesters names (azert's post)
tC! is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 01:49 PM   #19
azert
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 23
Default

2WarC:

ad "align user in request output":
this is quite good, but be enough use any cokkie
(how %-12[$user] etc.)

ad "duplicate request header":
work OK only then, if file ioA.request.head.msg is blank

if include some text, so x-duplicate header (ioA.request.head.msg ) in .ioFTPD.message
azert is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 02:39 PM   #20
malexx
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 104
Default

with 4.62 nuke dont work,dont know why,the setup seems to be OK,nuke dont work with trial or without.
Anyway i think 4.1 is the most stable Version all work with this version,in any other version,there are alway lot of thing that dont work for me,but dont know why!????
malexx is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 03:11 PM   #21
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

well 4.6.1r works great here with ioa 0.7.2+, so my qualified guess is that it's your lack of competence that keeps your server from working the way it should, sorry if I sound kind of harsh, but this is a typical RTFM problem

edit: typo
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 03:29 PM   #22
zpr
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 170
Default

io 462u and ioa 073 = working ok but 1 problem with site msg:

[21:18:57] SITE MSG user1 does it work?
[21:18:58] 200--[Message]-------------------------------------------------------
[21:18:58] 200- Message send to following user(s):
[21:18:58] 200- -----------------------------------------------------------[ioA]-
[21:18:58] 200 Command Successful.

notice that msg send to following user is blank :/

ofcoz user1 exists and he doesnt get any msg

nuke/unnuke are working fine

EDIT: SORRY FOR TROUBLE, PROBLEM SOLVED! IOA WORKS GREAT!
zpr is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2003, 03:37 PM   #23
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

site msg testuser test
200--[Message]-------------------------------------------------------
200- Message send to following user(s):
200- testuser
200------------------------------------------------------------[ioA]-
200 Command Successful.

message was received also, must b something strange going on in your comp
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 11:06 AM   #24
ls`
Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Default ioA

hey, warc, good work so far, but we found a little bug in ioa:
nuking ain't working properly, the counting isn't OK.

200- user Bytes: 10MB Credit lost: 40MB

etc. this was supposed to be 2x. pls try to fix this one

+ you can add customized message output as soon as you have some time

keep it up and good luck
ls` is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 11:17 AM   #25
azert
Junior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 23
Default

I have the same problem
azert is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 11:26 AM   #26
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

site nuke test 2 test
200--[Nuke]----------------------------------------------------------
200- testuser Bytes: 4MB Credit lost: 19MB
200------------------------------------------------------------------
200- Total bytes: 4MB Total credits: 19MB
200------------------------------------------------------------[ioA]-
200 Command Successful.

same here I guess
ratio was 1:3
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 12:36 PM   #27
zpr
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 170
Default

hmm true, nuke count doesnt work well

same bug here

zpr is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 02:48 PM   #28
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

will take a look at it asap
WarC is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2003, 04:17 PM   #29
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

Oki tested now. Let me first note that I use the way glftpd nuke. Therefore not like raiden or any other server. So to point out that it does do it correct I paste both ioa and glftpd output below:

glftpd:
SITE NUKE Test 2 2
200- Nuke Completed.
200- -------------------------------------------------------------------------
200- Nukee(s): 1 Files: 3 Total bytes: 10,132,323
200- -------------------------------------------------------------------------
200- Nukee: warc Bytes: 9.7MB Credit Lost: 38.7MB
200- -------------------------------------------------------------------------

ioA output
SITE NUKE test 2 2
200--[Nuke]----------------------------------------------------------
200- master Bytes: 9MB Credit lost: 38MB
200------------------------------------------------------------------
200- Total bytes: 9MB Total credits: 38MB
200------------------------------------------------------------[ioA]-


Its actually same file that is being used. Note that the result is same so ioA does work.

R*iden counts: multi * ratio * mb
gl counts: mb*ratio + mb*(multi-1)
ioA counts as gl
WarC is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2003, 11:54 AM   #30
NeoRanga
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 102
Default

Deleting missing files and incomplete tags seems to work fine with ioA rescan function, so if I install zipscript-c with symlinks rescan will delete symlink tag too??
Thx
NeoRanga is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
/warc, lots, manual, read, version

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)