Go Back   FlashFXP Forums > > > >

WarC's scripts ioA, Warchive, ZR-Tools

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-21-2006, 06:30 PM   #1
ioUSER
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 98
Unhappy ZR-Tools --> zip I/O errorError: Cleaning files in archive returned error: 15

Hi i got a little problem... im running ZR-Tools on ioFTPD for a while... and now i reinstalled the system... i backupped all settings of io and so on... now everything works fine again, except ZR-Tools. On the first zip-file i upload i always geht this error message:

[L] 226- Processing file...
[L] 226-zip I/O errorError: Cleaning files in archive returned error: 15
[L] 226- Deleted: XX.nfo
[L] 226- Extracted: some.nfo
[L] 226- Benchmark: 625ms

some.nfo is extracted as ZR-Tools reports. XX.nfo is NOT deleted... and at least i got a file called zia03860 (every zip which didnt work has one of this files, 4sure different names) exact the same size as first zip-file was. this file isnt deletable too.. i get:

[L] DELE zia03860
[L] 550 zia03860: Invalid filename.

other zips from this dir are processed just fine. so my question is what could i have missed? i tested on ioFTPD 5.8.7r & 5.8.6r and of course i read all my config files twice.. but now i dont know where to look...

so plz help me

thanks.
ioUSER is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2006, 06:37 PM   #2
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

Could be that the zip-file was recompressed (when XX.nfo was added) in such way that the ziplib in ZR-Tools have a hard time deleting the file. Won't even work with winzip or winrar until you repair the archive - even though reading and testing the files inside always say it's OK.

Which version of ZR-Tools are you using? Try the 3.6 package, it has newer/other ziplib that should be able to work with all files. But could still be the zips you get are corrupt due to the recompression by some odd group when adding the crappy nfo.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2006, 10:42 AM   #3
ioUSER
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 98
Default

hi thanks for fast reply.. i got already ZR-Tools 3.6 and error occurs only on first file... other files which are spammed too are workng nice. thats why i wonder... the other files should be recompressed then too
ioUSER is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2006, 12:57 PM   #4
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

They might.. but not always. Some of these "recompression" scripts only add their nfos to the first zip. The other files may also come from another source.

It would help if you could examine or let us examine the guilty zips. Is there any particular nfo in there?
Harm is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2006, 05:37 PM   #5
ioUSER
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 98
Default

hi.. i meant the zip-file i upload first... sorry.. it doesnt matter if blabla1.zip or blabla2.zip first
ioUSER is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 06:10 AM   #6
ioUSER
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 98
Default

hmmm... strange... it runs fine now... had to run warm first?!?!
ioUSER is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
226-, files, upload, zr-tools, [l]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)