Go Back   FlashFXP Forums > > > >

SnypeTEST's scripts php_pSio, ioTrial

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-22-2004, 11:21 PM   #1
SnypeTEST
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 458
Default php psio v0.1.4

php psio 0.1.4
http://www.ioftpd.com/scripts/download.php?f=63

+ new faster cache, optional in config.php
+ progress meter cookie thing in footer [#####----] blah
- remove zip.exe


post replies/bugs/suggestions for this version here on this thread.
SnypeTEST is offline  
Old 02-23-2004, 08:53 AM   #2
ferran
Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 54
Default

great!

ferran is offline  
Old 02-23-2004, 09:28 AM   #3
rAWfOX
Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 148
Default

G/W
rAWfOX is offline  
Old 02-23-2004, 06:43 PM   #4
Sersen
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 25
Question imdb

getting this here with the new version,did i miss something from upgrading to 1.4 from 1.3? with 1.3 all worked fine

150 Opening ASCII mode data connection for xxx.nfo.
226-.--------------------------------------------------.
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\ioFTPD\scripts\psio\imdb.php on line 43
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\ioFTPD\scripts\psio\imdb.php on line 52
226-| + File: ok! |
226-`--------------------------------=====-------------'

maybe you can have a peek at it :banana:

bye and thanks for the progressmeter *hehe*
Sersen is offline  
Old 02-24-2004, 08:41 AM   #5
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

Same here.

STOR SomeNfoFile-heh.nfo
150 Opening ASCII mode data connection for SomeNfoFile-heh.nfo
226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\ioFTPD\scripts\php_psio\imdb.php on line 43
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\ioFTPD\scripts\php_psio\imdb.php on line 52
226-| + File: ok! |
226-`--------------------------------=====-------------'
226 [Section: Default]-[Free: 113MB]-[Credits: 0.0M]-[Ratio: Unlimited]
Transferred: SomeNfoFile-heh.nfo 6_823 bytes in 0,08 (6,66 KBps)



EDIT:
Is it possible to change characters in the progressbar?
I noticed this in the func.php
Code:
return str_repeat("#",$bars).str_repeat("-",20-$bars);
And tryed to replace "#" with words but the word repteded it self. So is it possible to put a word instead of "#" in the progressbar?
odd is offline  
Old 02-25-2004, 09:02 AM   #6
SnypeTEST
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 458
Default

yep u can put words
SnypeTEST is offline  
Old 02-25-2004, 10:26 AM   #7
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

sorry I wasnt clear enough.

What I meant was if I could put a word like this

[PROGRESS-BAR] it would look like this when upping.

[PROGRE######] -> [PROGESS-B###] -> [PROGESS-BAR] finished.

is this possible. NOTE if its not, dont waste time changeing anything, I just wanted to see how it looked. It might not even be good looking so if it cant be done now dont waste your time on it thx
But if it can be done without much problem would u like to tell me how?
Im not a coder nor will ever be so I have no clue what to do.
I tryed to change the code to following
Code:
return str_repeat("PROGESS-BAR-BLA-BLA-",$bars).str_repeat("#",20-$bars);
But then as I should have know the cookie just repteded it self 20times.
odd is offline  
Old 02-25-2004, 10:33 AM   #8
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

u sure have odd ideas...
anyway, using his code, it can't be done.
but u can just change the line to something like that (un-tested):

return substr("PROGRESSBAR-PROGRESS",0,$bars).str_repeat("#",20-$bars);

Your string must be 20 chars long, because the $bars variable has a max of 20... So when complete, it will show chars 0 to 19 (20 chars) of your string, and 20-20=0 times #.
Mouton is offline  
Old 02-25-2004, 11:08 AM   #9
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default


226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-| + SFV-file: oK! |
226-`-[####################]------------------[ 0/17]--'

226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-| + CRC-Check: oK! |
226-`-[PR##################]------------------[ 1/17]--'

226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-| + CRC-Check: oK! |
226-`-[PR##################]------------------[ 2/17]--'

226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-| + CRC-Check: oK! |
226-`-[PROG################]------------------[ 3/17]--'

226-.----=== ZipScript-PHP ===--,d1'--=== ported ===---.
226-| + CRC-Check: oK! |
226-`-[PROG################]------------------[ 4/17]--'



mahahahha it works many thx mouton
"odd ideas" I guess Iam making up for my name
odd is offline  
Old 02-25-2004, 01:38 PM   #10
freak007
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 69
Default

I have a Problem with php_psio 0.1.4 and imdb too.

Quote:
150 Opening ASCII mode data connection for test.nfo.
226-.--------------------------------------------------.
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\ioFTPD\scripts\php_psio\imdb.php on line 43
226-
226-Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\ioFTPD\scripts\php_psio\imdb.php on line 52
226-| + File: ok! |
226-`--------------------------------=====-------------
Using ioFTPD 5.8.3r + ioa 1.1.0 + php_psio 0.1.4

I have tried to replace the php4ts.dll that came with ioFTPD with the php4ts.dll from the php.rar pack from Snypes Page but the same Problem so i wnt back to original ioFTPD php4ts.dll

Please someone could help ?

Thx

Freak007
freak007 is offline  
Old 02-25-2004, 03:28 PM   #11
SnypeTEST
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 458
Default

Quote:
Originally posted by freak007
I have a Problem with php_psio 0.1.4 and imdb too.



Using ioFTPD 5.8.3r + ioa 1.1.0 + php_psio 0.1.4

I have tried to replace the php4ts.dll that came with ioFTPD with the php4ts.dll from the php.rar pack from Snypes Page but the same Problem so i wnt back to original ioFTPD php4ts.dll

Please someone could help ?

Thx

Freak007
will be fixed asap, been working on iom0d , 'work' , etc
SnypeTEST is offline  
Old 02-25-2004, 04:43 PM   #12
freak007
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 69
Default

Great man

Very Thanks

MOVAH09 posted a fix on irc.
Maybe you could use this for you package:
http://www.deinecam.de/phppsio_imdbfix.rar

Cya Freak007
freak007 is offline  
Old 02-28-2004, 10:59 AM   #13
MaZza_Dj
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 123
Default

hi snypeTEST 8)))
excuse me but why some release in sfv when are uploaded there is this bug?


;Planetarium Rulez
;
01-nervchild-we_got_(a_bass_overload)-delta.mp3 da5b3d48
3 da5b3d48 <-------- with this the release remain incomplete
MaZza_Dj is offline  
Old 02-28-2004, 11:02 AM   #14
DaPhreak
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 20
Default

Quote:
Originally posted by MaZza_Dj

;Planetarium Rulez
;
01-shit_head_mp3s_without_rls_name.mp3 da5b3d48
3 da5b3d48 <-------- with this the release remain incomplete
hmm .. is the original sfv maybe not clear ?!
DaPhreak is offline  
Old 02-28-2004, 11:03 AM   #15
SnypeTEST
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 458
Default

php psio does not edit/delete anything in sfv files. your sfv may be corupt.
SnypeTEST is offline  
Closed Thread

Tags
php, post, psio, remove, zip.exe

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)