Go Back   FlashFXP Forums > > > >

NeoXed's scripts nxAutoNuke, nxTools, etc.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-27-2007, 10:08 AM   #1
DiCK454
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default Alcobot not annoucing pre

I've got the following error message whenever I try to pre something

[12:02] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Received event: PRE (log: 0).
[12:02] [AlcoBot] Error :: ModPreTime - column release is not unique
[12:02] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Event disabled or callback returned false, skipping announce.

Here is my sections entry
DEFAULT = "#test" "approve close credits request"
STAFF = "#testStaff" "error login sysop wipe"
PRE = "#testpre" "pre pretime"

Here is my alcobot.vars entry
[Variables::Module::ReadLogs]
PRE = message:z

Now could it be that since I'm getting a column release is not unique error thats causing the Event disabled or callback returned false error? Or is there something else that I'm missing?

Also if you need any more info just let me know, and I'll get whatever info you need.
DiCK454 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2007, 11:50 AM   #2
Pretone
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 109
Default

control nxPRE.cfg and nxTools.cfg
Pretone is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2007, 03:12 PM   #3
DiCK454
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

nxPRE.cfg and nxTools.cfg are setup properly. PRE'ing works correctly...its the announcing that doesn't seem to be working correctly for one reason or another
DiCK454 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2007, 03:16 PM   #4
Pretone
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 109
Default

tryconnect dcc with bot controll log making debug mode on bot and see the error
Pretone is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2007, 07:35 PM   #5
DiCK454
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

I already posted the error that I am getting in my first log, along with some more relevant information...

[12:02] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Received event: PRE (log: 0).
[12:02] [AlcoBot] Error :: ModPreTime - column release is not unique
[12:02] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Event disabled or callback returned false, skipping announce.
DiCK454 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 01:50 AM   #6
Pretone
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 109
Default

this Error :: ModPreTime - column release is not unique you have control pre time modules ??
Pretone is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 08:14 PM   #7
DiCK454
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

actually it's these two errors

they maybe linked - i'm not sure

[12:02] [AlcoBot] Error :: ModPreTime - column release is not unique
[12:02] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Event disabled or callback returned false, skipping announce.
DiCK454 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 10:20 PM   #8
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

You need to define a path section for the pre event. Channel sections are not release oriented.

MP3 = "/MP3/" "#foo-mp3" "pre"
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 09:44 AM   #9
DiCK454
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

Alright i'm still getting the following error message
[11:21] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Received event: PRE (log: 0).
[11:21] [AlcoBot] Debug :: ModReadLogs - Event disabled or callback returned false, skipping announce.

I checked my path sections
0DAY = "/0DAY/" "#testpre" "pre"

which is laid out the same as what you stated neoxed
MP3 = "/MP3/" "#foo-mp3" "pre"

And from what I can tell my variables are setup properly as well
[Variables::Module::ReadLogs]
PRE = message:z


Any other ideas or anything else to check?
DiCK454 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 06:27 AM   #10
hukker
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 165
Default

where did you get PRE = message:z from? I cant see that in my conf.
Also try this if the other one didnt work
0DAY = "/0day-sections/0day" "#chan.spam" "!wipe all"

check your module list again, if you use nxtools see if that is added in modules aswell, not sure if needed or not but worth a try...
here is mine...

modules = bouncer free ftpconn ftpd help online readlogs sitecmd groups iosfv invite nxtools
hukker is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error, event, pre, [1202], [alcobot]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:27 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)