Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-31-2005, 10:58 AM   #1
djdeluxe76
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 43
Default resolvePath 2: error opening file

Hello again,

I have to bother you once more I am afraid...

I dunno what went wrong here, but on doing SITE RESCAN I get:

(i know this is more related to ioA but pls read on)

Code:
[17:31:13] [L] 200-                   somefile.r07  OK!
[17:31:13] [L] 200-                   somefile.r08  OK!
[17:31:14] [L] 200-                   somefile.rar  OK!
[17:31:14] [L] 200-resolvePath 2: error opening file 'p_õ'.
[17:31:14] [L] 200-readINI 1: error opening file 'ioBanana.ini'.
[17:31:14] [L] 200-Missing ioBanana.ini settings: 'textfiles','writediz','on_release_complete'. 
Please check that all those are correctly defined in your ini file.
[17:31:14] [L] 200-readINI 1: error opening file 'ioBanana.ini'.
[17:31:14] [L] 200-Missing ioBanana.ini settings: 'parent_stats'. 
Please check that all those are correctly defined in your ini file.
[17:31:14] [L] 200-readINI 1: error opening file 'ioBanana.ini'.
[17:31:14] [L] 200-Missing ioBanana.ini settings: 'create_race_symlink','race_symlink_dir','maxwidth_race','race_linkdir','race_dirs','race_start_cmd','race_end_cmd'. 
Please check that all those are correctly defined in your ini file.
[17:31:14] [L] 200-readINI 1: error opening file 'ioBanana.ini'.
[17:31:14] [L] 200-Missing ioBanana.ini settings: 'parent_incomplete','parent_incomplete_dirs','2_level_incomplete','textfiles'. 
Please check that all those are correctly defined in your ini file.
[17:31:14] [L] 200 Command successful.
I KNOW the ioBanan.ini is there where it should belong and I double
checked every entry especially the io_path and the like. But all are
set correctly. and the settings it is requesting me to verify are there too

It has been working fine with this setup so long
But now it is writing the files into nowhere in zs enabled dirs. I just
had some big upload just to find out the rars were written into the
lost nexus.

This only occurs in zipscript enabled dirs. And so far I have tried to
flush the cache with ioRecache, deleting cache files, double-checking
the vfs files and also did an ioFTPD.exe restart as well as a Windows
XP Pro (SP2+latest patched) restart.

Now, I could imagine it be a problem with my USB drives.
My VFS setup is as follows:

Realpath -> VFS

SATA Raid:
---------------
C:\ioFTPD\site -> /

USBDrive 1
-----------------
X:\DIR1 -> /DIR1
X:\DIR2 -> /DIR2
X:\DIR3 -> /DIR3
(and so forth)

USBDrive2
----------------
Z:\DIR4 -> /DIR 4

So I once set the VFS up that the root was on the USBDrive1 and
when I logged I saw the folders "RECYCLER" and "System Volume
Information". As I didn't want them to be seen by anyone else I did

SITE CHMOD 700 (drwx------) on both

and also

SITE CHATTR +h "System Volume Information" -someuser

If i recall correctly the trouble started after I decided this wasnt a
good solution and I changed it back to the original VFS like I posted
above. Because if I log in with someuser the System Volume
Information isnt there anymore. Although I can see it still in
EditPlus2 when editing the config files or reading the logfiles.

Could it be that by following some unknown twirks ioBanana's ZS
needs the System Volume Info of the old VFS setup or has not
restored to the updated original one so that it doesnt find the right
path for ioBanana.ini even if it is seup correctly in
ioFTPD\scripts\ioBanana.ini where the ioBanana.exe is located.

I can pretty much rule out a misplaced ioBanana.ini or a misconfig
because it was working fine with the same files. It must be related
to Drive or System Volume Infos, Cachefiles, maybe even these
.ioFTPD files thats all I can tell.


I know it is lot to read so I made it browsable and better for
skimming (I hope) to not steal too much of your time.
But, please if you have ANY advice, please... . I just spend the last
20 hours devoting to my problem here and I could sure use some
help.

Thanks for looking into this post!
DJ
djdeluxe76 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 11:40 AM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Make sure there's an empty newline at the end of all your vfs files.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 03:53 PM   #3
djdeluxe76
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 43
Default

Thanks for getting back to me.

yes, I remember reading a few times in other posts about the new line
at the end of the vfs files (I am only using one at the moment) but I am
sorry to report I already made sure there is a newline in every vfs file
even in those I am currently not using.

Anything else you can think of? Or anything I can provide to make it
easier for you to distinguish the source of this resolve issue?

-----[EDIT1]--

I just found an IOFTPD.ini and ioBanana.ini from my backups, after various attempts that works like it did before. That ties the nature of this problem to one of those two ini files. I will make a byte-by-byte comparison and post what I find.
Also I stumbled upon another entry in the knowledge base about VFS files, private dirs and symlinks. It tells in one paragraph: Never use tabs between dir specific permissions and VFS path, only spaces! This could apply here, too.

Anyway, it may be a bit early to call this fixed, but its a good start .

This proves again:
ALWAYS make backups of your files. Like this time nothing can replace it in such moments! In WinRAR check open shared files and let it add a date to your fixed archive, this way you only have to double click your shortcut to make a backup. It's one second work but it pays off!

--------[EDIT1 EOL]--
djdeluxe76 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 08:26 PM   #4
djdeluxe76
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 43
Default

Well I couldnt find much of a difference, but it could be related to
tab/space conversions. I could circumvent this resolve error by using
this old config file from the backup (IOFTPD.ini). It sure has to to do
with the VFS ... well nothing much to tell from my side. I just hope if
anyone else has this error that you made backups ...

Again, thank you for bearing with me, Harm!

Cheers!
DJ
djdeluxe76 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
file, iobanana.ini, upload, [173114], [l]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
site change ratio suggestion Lunatik Suggestions 3 02-13-2003 09:14 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:45 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)