Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-03-2004, 03:35 PM   #1
intel
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 68
Default [Not fixed] the sitebot can't connect to the site

I am trying to use iobanana v20
eggdrop v1.6.15+SSL

I have done everything in the readme. When I start the bot get the following:
*** [☻ioB☻] FTP connection failed
[16:30] error error | E: Not connected!
[16:30] ☻ioBanana 9 by Mouton & Harm☻ attempting to connect to FTP...
[16:30] error error | E: Service not available!
[16:30] error error | E: Not connected!
*** [☻ioB☻] FTP connection failed
[16:30] [☻ioB☻] Checking Free Space...
[16:30] error error | E: Bad connection name "-1"

The BotError.Log has:
Tue Aug 3 16:31:24 2004

NONE

can't read "ftp(DummySock)": no such element in array
while executing
"close $ftp(DummySock)"


NeoXed told me to change modify the FTP.TCL
Change
# close connection if not logged in
catch {close $s}
return -1

to
# close connection if not logged in
catch {Close $s}
return -1

The boterror before I made that change was
Tue Aug 3 09:51:11 2004

NONE

can not find channel named "0"
while executing
"close $s"

Which I did and it still doesnt work. Any help is appreciated.
intel is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 05:20 PM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

The readme says "enable debug and verbose".
Do that using:
Code:
set ioBvar(debug) 2
Those closing errors come from your sitebot not being connected to the site (or timing out) and aren't the source of the connection problems.

Edit: perhaps you could remove format codes (bold/colours and such) before pasting messages from the partyline next time.. thanks.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 05:45 PM   #3
intel
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 68
Default

[18:43] ?ioBanana 9 by Mouton & Harm? attempting to connect to FTP...
[18:43] debug | Starting new connection with:
[18:43] debug | -port = 27650
[18:43] debug control | C: Connection from 127.0.0.1:27650
[18:43] debug | -> rc="220"
-> msgtext="FTP Server ready."
-> state="user"
[18:43] debug | ---> USER !sitebot
[18:43] debug control | C: 220 FTP Server ready.
unable to alloc 647796620d bytes
12 [sig] eggdrop 1300 open_stackdumpfile: Dumping stack trace to eggdrop.ex
e.stackdump
intel is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 05:53 PM   #4
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

I suggest you hide the Welcome message to the sitebot user.

Try without any welcome message first and if it works you could move its content to another file and include this one with restricted permissions in the Welcome message file, %[include(..\text\ftp\WelcomeMessage)(W)], and give the W flag to all users.
It might also work if you give the W flag to the sitebot and use %[include(..\text\ftp\WelcomeMessage)(!W)] but I haven't tried.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 06:27 PM   #5
intel
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 68
Unhappy

I move the welcome.msg file and tried. I get the same results.
intel is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2005, 09:32 PM   #6
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

Try another eggdrop version. If you're using the latest, try one 1 or 2 versions back.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 08:37 AM   #7
Gumbas
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11
Default

remove the line starting with "%" from the welcome msg in ioftpd/text/ftp, and it schould work
Gumbas is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
close, connection, error, ftp, [1630]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
very frustrated with connecting wayne General Discussion 4 05-05-2005 12:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)