Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-26-2004, 07:23 AM   #1
tehmilk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 5
Default announce pretime

hiya i want to let iobanana announce the pretime on newdir,

iobanana.tcl
Quote:
## set to 1 to disable display
set disable(NEWDIR) 0
set disable(DELDIR) 0
set disable(NUKE) 0
set disable(UNNUKE) 0
set disable(REQUEST) 0
set disable(REQFILLED) 0
set disable(INVITE) 0
set disable(WIPE) 1
set disable(PRE) 0
set disable(NEWDATE) 0

set disable(BAN) 0
set disable(IMDB) 0
set disable(SERVICEFULL) 0
set disable(LIMITER) 0
set disable(MP3) 0
set disable(OLDRLS) 0
set disable(APPROVED) 0
set disable(PRETIME) 0
set disable(SAMPLE) 0
set disable(COMPLETE-B) 0
set disable(COMPLETE-B1) 0
set disable(USTATS-B) 0
set disable(GSTATS-B) 0
set disable(STATS) 0 ; # Only used to show "GroupStats" and "UserStats" header on race complete...
set disable(HALFWAY) 0
set disable(HALFWAY1) 0
set disable(RACE) 0
set disable(SFV) 1
set disable(1STFILE) 0
set disable(CASINO) 0
set disable(CLOSE) 0
set disable(URL) 0
set disable(SLOWRACE) 0
set disable(SLOWRACEEND) 0
set disable(NFO) 1
set disable(NEWLEADER) 0
set disable(WARCMOVE) 0
set disable(WARCWIPE) 0

# The number that is top on how many searches to give back
set ioss(search_number) "15"
iobanana.ini
Quote:
###########
# pretime #
###########
#
# Flags to enable or disable pretimes checks
check_pretime_on_mkd=1
fill_pretime_on_mkd=0
fill_pretime_on_pre=1
## Disable those 3 if you don't have a mysql db... (0=disabled)

db_ip=omgpretimes.onteh.net
db_port=1337
db_user=die
db_password=plz
db_name=pretimes
table_name=pretimes
pretime_timezone=+5
well i tried alot of things - site pretime works without a prob so does !pretime in the chan...any clues? thx in advance

gots milk? :banana:
tehmilk is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 07:39 AM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Do you have any 'PRETIME: ...' line in ioFTPD.log ?
Harm is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 08:17 AM   #3
tehmilk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 5
Default

hrm no it doesnt seems to log it even if i do site pretime :|
i wonder why. shouldnt it log the pretimes automatically?

i mean the db works great n stuff thats damn confusing

do i have to edit anything in the ioftpd.ini too?
i have pretime = EXEC ..\scripts\ioBanana.exe pretime
and that works, do i need to add anything to ftp-pre-commands or something? it just won't announce
tehmilk is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 10:01 AM   #4
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

pretime is checked in the 'mkd' event.

[FTP_Post-Command_Events]
mkd = EXEC ..\scripts\ioBanana.exe mkd

You should already have that since it's in ioB install instructions.

Enable debug in ioBanana.ini and see what happens in the mkd event.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 10:02 AM   #5
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

Quote:
Originally posted by tehmilk
hrm no it doesnt seems to log it even if i do site pretime :|
SITE PRETIME doesn't log anything.
Mouton is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
announce, disable, pretime, set

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:51 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)