Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-31-2004, 09:54 AM   #1
Xerox
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
Default ioBanana again

Hi, it's getting better and better but still does not work properly... ;-)

This time I have trouble with irc-commands using ioBanana's sitebot. I wanna use the standard commands like !uploaders oder !speed (user) but I don#t get any reply in my chans.

In ioBanana.tcl :
Code:
## Trusted users
set ioss(trusted) {!droste@*.rdb.ath.cx}
                                ;# List of uhost of irc users who can use !approve and !silent commands
Is this correct and did I forget to edit any lines??

greets, Manuel.
Xerox is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2004, 09:57 AM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

The trusted users are allowed to use the !approve and !silent commands.
This setting has nothing to do with !uploaders or !speed <user>.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2004, 07:38 PM   #3
Xerox
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
Default

typed !bw oder !speed Xerox while bot was in announce chan but even no msg on the party line of the bot...

announcing works fine but NO !-commands in chan.

Any idea what that could be??
Xerox is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 05:28 AM   #4
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Your sitebot isn't connected to your site.
Read faq.txt.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 07:52 AM   #5
Razor
Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 75
Default

set this in iobanana.tcl?

set ioss(cmdpre) "!"

standart its set to !tests / !test
Razor is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 11:13 AM   #6
Xerox
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
Default

Quote:
Originally posted by Razor
set this in iobanana.tcl?

set ioss(cmdpre) "!"

standart its set to !tests / !test
OOOh! This was it! Thx!!
Xerox is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 04:22 PM   #7
Razor
Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 75
Default

d0h
Razor is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2004, 07:35 AM   #8
Xerox
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 14
Default

Eating my shoes...!

I wonder again...sometimes the commands via IRC work, sometimes they don't! Why??? I gonna be mad!!!!!
Xerox is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2004, 09:21 AM   #9
Emperor2000
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Default

Quote:
Originally posted by Xerox
Eating my shoes...!

I wonder again...sometimes the commands via IRC work, sometimes they don't! Why??? I gonna be mad!!!!!
Yea i got that problem to it works when the bot is freshly started but after a while it stops responding to ! commands in channel. No errors in the eggdrop window or anything and the bot is running and such any1 have any ideas?
Emperor2000 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2004, 07:38 PM   #10
intel
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 68
Default

Glad to see its not just me.... It announces the races but doesnt respond to the !bw !speed commands until I either rehash the bot or completely restart the bot.
intel is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:27 AM   #11
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

This has been said time and time again...
This is a bug in ioB19 that could never be reproduced by Harm.
Those who had it and are now testing v20 don't have the bug anymore, so it's probably fixed in v20. Wait for that.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2004, 01:20 PM   #12
Emperor2000
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Default

Ahh ok sorry for repeating but atleast i searched first
Emperor2000 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2004, 10:20 PM   #13
Psychosis
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2003
Posts: 45
Default

There is a way around it tho. I set a timer in my irc client to msg the bot every 21600 seconds (6 hours) teling it to rehash. As long as your permissions are right on the bot then it will work. Heres the syntax i used /timer10 0 21600 /msg <botname> rehash <yourtelnetpassword>. Works fine here until v2.0.
Psychosis is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
commands, droste@.rdb.ath.cx, list, reply, users

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)