Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Harm's scripts ioBanana, Readd script, ioVote

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-14-2003, 07:18 PM   #1
GReeToZ
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 24
Default iobanana 18D sitebot probs

hi i got the newest version of iobanana
when i start my bot half the time i get this

(00:39:21) (^Energy) [00:39] ioBanana 7c by Mouton & Harm loading...
(00:39:21) (^Energy) [00:39] ioB...Google v0.2.1 loaded
(00:39:21) (^Energy) [00:39] ioB...!invite script by ViNcE (mod by Mouton) loaded
(00:39:21) (^Energy) [00:39] ioB...dzsbot 0.0.8.3 for ioFTPD by B0unty (mod by Mouton) loaded
(00:39:21) (^Energy) [00:39] ioBanana 7c by Mouton & Harm loaded
(00:39:21) (^Energy) [00:39] IMDB info version 2.1.1 loaded
(00:39:22) (^Energy) [00:39] Userinfo TCL v1.07 loaded (URL BF GF IRL EMAIL DOB PHONE ICQ).
(00:39:22) (^Energy) [00:39] use '.help userinfo' for commands.
(00:39:22) (^Energy) [00:39] winident.tcl v1.2 - by FireEgl@EFNet <FireEgl@Windrop.cjb.net> - Loaded.
(00:39:22) (^Energy) [00:39] Userfile loaded, unpacking...
(00:39:27) (^Energy) [00:39] ioBanana 7c by Mouton & Harm: Attempting to connect to FTP...
DCC session closed

^^ there it just shuts down the bot

this the other 49% of the time i get:

(00:41:37) (^Energy) [00:41] ioBanana 7c by Mouton & Harm: Attempting to connect to FTP...
(00:41:37) (^Energy) [00:41] error error | E: Service not available!
(00:41:37) (^Energy) [00:41] error error | E: Not connected!
(00:41:37) (^Energy) [00:41] ioSS: FTP connection failed - Not connected!

sometimes it does connect but still gives service not available!

the other 1 % it does actually work :P exept for the !speed command does not always see the users (says user not logged in)

i run in -nt mode

Thanks in advance

GReeToZ

anybody a clue? the siteboT HAS permissiion i checked in the userfile.
GReeToZ is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2003, 07:29 PM   #2
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

What could happen is...if you have set a Idle_Timeout in the ioFTPD.ini it will boot off the sitebot for idling then the sitebot tries to reconnect a few times and i gets banned for hammering.

Do you have an Idle_Timeout defined or connection hammering set somewhat low?

For example my ioFTPD.ini:

Idle_TimeOut = 999999999

Then i made a small tcl script to kill idlers excluding the sitebot and SiteOps.

As for the bot shutting down...chances are you may have removed a braket or a parathensis which the bot may cause the eggdrop to crash. Try unloading other scripts and just the ioBanana.tcl file.

Gotta love troubleshooting
neoxed is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ftp, iobanana, loaded, [0039], ^energy

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)