Old 07-29-2007, 06:42 AM   #1
dejavu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 11
Default Windrop

hey all i just have a question what windrop must i use with ioFTPD-v6.2.1 ioA 208 and ioBanana 2.0 final to make it work right????
dejavu is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2007, 01:31 PM   #2
ArtX
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 301
Default

1.6.17 - willl deff work - 1.6.18 should work although you will probably have to put /cygwin/c/ioftpd/scripts/somescript - for it to pick up the path.

all 1.6.18 bots i have tried have had this little trait, even my own, works fine tho
ArtX is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2007, 04:16 PM   #3
whocarez2k5
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 147
Default

Quote:
Originally Posted by Carpo View Post
1.6.17 - willl deff work - 1.6.18 should work although you will probably have to put /cygwin/c/ioftpd/scripts/somescript - for it to pick up the path.

all 1.6.18 bots i have tried have had this little trait, even my own, works fine tho
explain it please, i have no problems what so ever with my bot here.
what do i need to do with /cygwin/c/ioftpd/scripts/somescript ?
__________________
Setup: ioFTPD 6.6.0 / ioNiNJA.beta.v.0.6.1.1 / nxTools v.1.2.1
whocarez2k5 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2007, 05:25 AM   #4
ArtX
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 301
Default

i have tested a few 1.6.18 bots on a clean system and on here (and only with 1,6,18 dont happen with 1.6.17), if you remember from our pms i kept having a problem with alcobot not being albe to find the log files in c:\ioftpd\logs - even though it was set right i alcobot.conf c:/ioftpd/logs - it would still not find the log files changing it to /cygwin/c/ioftpd/logs - works

i have even tried it with dzsbot
ArtX is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2007, 06:01 AM   #5
whocarez2k5
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 147
Default

Quote:
Originally Posted by Carpo View Post
i have tested a few 1.6.18 bots on a clean system and on here (and only with 1,6,18 dont happen with 1.6.17), if you remember from our pms i kept having a problem with alcobot not being albe to find the log files in c:\ioftpd\logs - even though it was set right i alcobot.conf c:/ioftpd/logs - it would still not find the log files changing it to /cygwin/c/ioftpd/logs - works

i have even tried it with dzsbot
Mmm strange gonna see if i can get alcobot and dzsbot running
__________________
Setup: ioFTPD 6.6.0 / ioNiNJA.beta.v.0.6.1.1 / nxTools v.1.2.1
whocarez2k5 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
2.0, 208, final, iobanana, windrop

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)