Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-14-2004, 01:16 PM   #1
luke2k4
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 37
Default partyline of eggy ???

i set the telnet port of my bot to 3333, bu i cant connect to it ?! what might be wrong ?? ;o(
luke2k4 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2004, 12:36 AM   #2
ChipMunk666
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 220
Default

not lotsa info doesn't it
If you want to use telnet and your using windows
go to start=> run => type telnet
then open <bnc> <port>

port is in your case 3333

than he will ask your nick and pass
than you will be connected

If you want to use the chat option
go to irc where your bot is located
and do a chatrequest than he will ask for your password.
and your connected.

Try to read the documentation too it helps u a lot.
ChipMunk666 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2004, 01:59 PM   #3
luke2k4
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 37
Default

ive done this but nothing worked......
luke2k4 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2004, 01:56 AM   #4
MalcolmX
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 59
Default

Have you checked if there´s a firewall blocking communications on port 3333 then?
MalcolmX is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
3333, connect, set, telnet, wrong

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:46 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)