Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 8 votes, 4.50 average. Display Modes
Old 04-08-2004, 10:18 AM   #1
peterchen
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 33
Default Could not write pid.* ;o(

200-Eggdrop v1.6.13 (C) 1997 Robey Pointer (C) 2002 Eggheads
200-* Warning! Could not write pid.peterchen file!
200-Launched into the background (pid: 3280)

solution ?!
peterchen is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 10:51 AM   #2
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

not needed. ignore this warning with windrop.
u can optionally change the pid file in your config.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 10:52 AM   #3
peterchen
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 33
Default

of course but the eggdrop doesn´t start thats the problem and i thought it was this error msg o_O ?!
peterchen is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 11:02 AM   #4
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

What u pasted clearly states that the eggdrop was launched in the background, so it works.
try starting it with -nt too see why it quits on start.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 11:17 AM   #5
peterchen
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 33
Default

site exec eggdrop.exe -nt

then the eggdrop starts and joins, runs good but there is no reply if this command was successful o_O
peterchen is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 11:24 AM   #6
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

You're not supposed to start the bot through ioFTPD using SITE EXEC.
Start a command prompt (cmd.exe), go to your windrop directory (cd c:\windrop) and start the bot from there (eggdrop -nt).
Harm is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2004, 11:27 AM   #7
peterchen
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 33
Default

[18:26] LANG: No lang files found for section core.

Eggdrop v1.6.13 (C) 1997 Robey Pointer (C) 2002 Eggheads
[18:26] --- Loading eggdrop v1.6.13 (Thu Apr 8 2004)
[18:26] * MSG534
peterchen is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2004, 11:59 AM   #8
eRRa
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 11
Default

New problem up ahead .. errr..
Also eggi problem ..
-nt mode ..
Windrop v 1.6.13 (newer vesion has dns lookup failure)
My problem is that bot will not start in -nt mode
If i use -t mode fine .:. -m fine .:. normal mode fine
CMD window opens, runs for a sec or two then prosses stops..
if pid is set or not, doesnt matter .. it will not start in -nt mode, but all other mode are just fine. Stable ass h***. Is there a way around this? I do want all comands to work.

Thx up front
eRRa is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2004, 12:05 PM   #9
eRRa
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 11
Default

Emm .. sorry for the spam, but I just unloaded the dns module on this bot also and problem resolved
So now you other know allso
eRRa is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
200-launched, background, file, pid.peterchen, write

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi part mode fireman General Discussion 4 03-28-2005 11:32 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)