Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-07-2004, 09:15 AM   #1
jakssdsfs
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 22
Question windrop ping timeouts, and 100% CPU..

I got windrop.....
and I don't understand why, maybe it's my line
or it's some config in the bot...

I have windrop with dzsbot v1.06 that's all.

my bot get every 3-4 hour ping timeout and when my bot get ping timeout it takes 100% of the CPU....
not very funny ;(

so I wonder if anyone know what the problem could be?
any help is great....
jakssdsfs is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 01:26 PM   #2
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

You could state which version of windrop you are currently using. I had that exact problem when running sitestat for raiden on windrop 1.6.9 -> 1.6.12 or whatever. I guess windrop isn't the most stable piece of software out there. Try newer version.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 01:57 PM   #3
jakssdsfs
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 22
Default

okay I will, thx
jakssdsfs is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 02:26 PM   #4
Xn3t
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 50
Default

I use 1.6.13 and no problems with it! However I tried with 1.6.15 and doesn't work! I run on WinXP. Revise ur *.conf windrop file or try with some anti-idle script...

nice,
Xn3t is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
100%, bot, ping, timeout, windrop

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)