Old 10-14-2007, 04:44 AM   #1
dejavu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 11
Default invite

hi guys can anyone please help me with my config, when i put my channel to +i the windrop does -i by itself can please anyhelp help me stop this????
very very thanks
dejavu is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2007, 07:22 AM   #2
razoor
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 163
Default

.chanset #mychannel chanmode -i in the partyline
razoor is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2007, 01:07 PM   #3
dejavu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 11
Default invite mode

im sorry its not working on the partyline u now how to config it???
dejavu is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2007, 05:14 PM   #4
razoor
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 163
Default

mm i ment to set it to +i not -i. read it wrong.
razoor is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 08:06 AM   #5
dejavu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 11
Default np

np great thanks to u
dejavu is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
anyhelp, guys, put, stop, windrop

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:13 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)